Speltips

Speltips Cardiff-Derby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-05 20:45 Spela här

Speltips Cardiff-Derby
Land: England Liga: npower Championship
Odds: 1.73 Speltips: 1
2013-03-05 20:45 Cardiff-Derby 1 1.73 Killer

Cardiff är suveräna serieledare och otvivelaktigt seriens bästa lag. Cardiff är på väg med stormsteg till Premier League och det krävs en genomklappning modell grövre för att missa en av två direktplatser till Englands finrum. Förlusten mot svårspelade Middlesbrough senast var lagets blott första bortaförlust på tio ligamatcher. Cardiff är seriens bästa hemmalag och har bara tappat 8 av 48 möjliga poäng. Det är ytterst få lag som reser hem från Wales med poäng i bagaget.

Derby är formsvaga med sex raka ligamatcher utan seger. Laget saknar självförtroende och anfallsspelet har sviktat den senaste tiden. Tre mål på de fem senaste matcherna och alla av anfallaren Jamie Ward. Derby ligger i ingenmansland och har 11 poäng upp till den sista playoffplatsen till Premier League och 8 poäng ner till nedflyttning.

Lagets skyttekung Jamie Ward utgick skadad senast i förlustmatchen mot Crystal Palace och missar matchen. Lägg där till att lagets näst bästa målskytt i anfallaren Theo Robinson är utlånad till Huddersfield. Även anfallaren Nathan Tyson är utlånad.

Derby är starka på Pride Park där laget bara har tre förluster på sina arton hemmamatcher. Inte lika muntert facit för The Rams när det spelas fotboll utanför Pride Park. Derby är nämligen seriens näst sämsta bortalag och har bara skrapat ihop 13 av 51 möjliga poäng på resande fot.

Jag har svårt att se hur bortasvaga Derby utan Jamie Ward ska få med sig några poäng här. Cardiff studsar tillbaka efter förlusten senast och visar varför man är seriens bästa lag.

Killer - 04 Mars, 2013, 16:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-03-05 07:53:56

Killer: tack för mkt bra info. Utan dessa forwards ska Derby inte göra mål. Testar Cardiff med -1 asian.