Speltips

Speltips Anzhi Makhachkala v Newcastle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-07 18:00 Spela här

Speltips Anzhi Makhachkala v Newcastle
Land: Internationellt Liga: Europa League
Odds: 1,80 Speltips: Anzhi Ö 1,5 mål
2013-03-07 18:00 Anzhi Makhachkala v Newcastle Anzhi Ö 1,5 mål 1,80 holms

Det här kan ju helt klart bli en något jobbig kväll för våra vänner från nordligaste England.
Kartan över fotbollseuropa ritas så sakteliga om och det är ju kanske Anzhi Makhachkala ett av de största bevisen på.
Först plockades Samuel Eto'o in för en lön som såg mer än trevlig ut. Men det var inte det man höjde på ögonbrynen mest över. Nej, det fanns däremot ett stycke Willian i Shakhtar Donetskt halva västeuropa suktade efter. När man trodde att han var en hårsmån från att krita på för någon storklubb som vi känner - då öppnade Anzhi kassavalvet på vid gavel och ut strömmade 35.000.000 gasdoftande pund ut och köpet var i hamn. Det säger en hel del om slagkraften i denna klubb.

I sextondelsfinalen hemma mot Hannover så hamnade man i tidigt underläge. Men det gjorde inte speciellt mycket då man minuterna efteråt la i växel nummer två och med hjälp av det stora bollinnehavet till slut vann med trygga 3-1.
På planen då tunga namn som Lassana Diarra, Samuel Eto'o, Yuri Zhirkov och den hysteriskt vasse, och nyss nämnde Willian. För att nämna några.
Den gamle räven på tränarbänken, Guus Hiddink, förfogar över alla sina bästa även nu, och då är såklart planen att gå på knock redan hemma för att slippa spela med kniven mot strupen i Newcastle.
För ägarna skulle en triumf i Europa League smälla riktigt högt. Frågan är om det är samma entesuasm hos gästerna?

Eller, det är såklart att man vill vinna. Men man har en halvjobbig situation hemma i ligan, och skulle man åka ur, ja det vore naturligtvis ett praktfiasko med tanke på alla förhoppningar man hade inför säsongen.
Till den här matchen, när rappa gaslönetagare från världens alla hörn ska driva upp ett hyggligt bolltempo på offensiv planhalva, då hade jag nog som tränare för bortalaget haft en Coloccini i högform. Det plus en Tim Krul som en sista utpost med kvalifikationer att ibland rädda sådant som inte ska räddas.
Nu finns ingen utav dem att tillgå. Vilket är ett stort avbräck, naturligtvis.

Finns flera vägar att gå. Anzhi hcp är ju en. Jag har dock en viss respekt för en del herrar som opererar framåt i Newcastle. Kan blixtra till från klar himmel om det vill sig illa.
Däremot, med tanke på hur vass det ryska gasmonstret är i sin offensiv och samtidigt som Newcastle saknar vassa centrala pjäser emot dessa, så väljer jag Anzhi över 1,5 mål istället till klart godkända 1,80.

holms - 06 Mars, 2013, 17:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Selan92 - 2013-03-07 19:43:09

Superrek som vanligt..

Mrbandy - 2013-03-07 16:46:04

Som Newcastle fan så känns detta som en sjukt svår uppgift. Hade faktiskt valt vilket annat lag som helst av de som är kvar. Så jag tror att Newcastles Europa äventyr tar slut här.

Att vi dessutom väljer att lämna flera bra spelare hemma hjälper inte den omöjliga uppgiften direkt.

Trots att matchen spelas i Moskva så tror jag på 3-0 Anzhi.

Jonas - 2013-03-07 13:41:52

Trolig elva för Newcastle:

Elliot
Simpson Taylor (S) Yanga-Mbiwa Haidara
Ben Arfa Anita Sissoko Cabaye (c) Marveaux
Ameobi (Sh)

Mycket bra mittbackspar dock så Simpson nyligen tillbaka från skada o helt tappat sin plats i startelvan, Haidaira på vänstern istället för Santon. Kämpande Jonas och Cisse följer inte med till Moskva utan framåt har Newcastle enbart Shola Ameobi och på bänken en av englands mest lovande anfallare Campbell men det är även vad han är lovande långt ifrån något som tyvärr kan hota ikväll. Tippar på att matchen slutar 2-1.

Mortificar - 2013-03-07 13:34:43

Antar typ att den här reken är en ren level?

Raz - 2013-03-06 18:20:10

Känns spontant som ett väldigt dåligt spel..