Speltips

Speltips Viktoria Plzen vs Fenerbahce

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-06 19:00 Spela här

Speltips Viktoria Plzen vs Fenerbahce
Land: Europa Liga: Eruopa League
Odds: 1.83 Speltips: BLGM
2013-03-06 19:00 Viktoria Plzen vs Fenerbahce BLGM 1.83 SirMattBusby

Nu är det dags åttondels matcherna och denna gången ska vi rikta in oss på mötet emellan Plzen ifrån Tjeckien som tar emot Fenerbahce ifrån Turkiet. Plzen som skrällde i förra rundan och slog ut Napoli med imponerande 5-0 sammanlagt. Medans turkarna tog sig till denna omgång igenom att slå ut Bate ifrån vitryssland med 1-0 sammanlagt.


Plzen som just nu leder den tjeckiska ligan har en mycket bra form att luta sig tillbaka på. Då de har 5 segrar och 1 oavgjord på de 6 senaste matcherna. Hemma på Doosan Arena så är det inte många som rår på tjeckerna! På alla de 9 matcherna som de någonsin har spelat på hemmaplan så har de facit 7 vinster och 2 oavgjorda. Det är ändå emot lag som Besiktas, Schalke, Napoli och Atl.Madrid m.m. Sedan ska vi inte nämna hur målglada de är på hemmaplan. De har 21 raka matcher på hemmaplan som de lyckats göra mål i, vilket visar deras styrka på hemmaplan.

Fenerbahce som just nu ligger på en 3:e plats i den turkiska ligan, kommer till denna matchen med en tung 3-2 förlust emot Besiktas. Turkarna är ett hyfsat bra bortalag både i ligan och i Europa. På deras 12 senaste matcher så har de gjort mål 10 av dem, vilket tyder på att de är målglada på bortaplan med. Framåt så har man bra med offensiv kraft med namn som Kuyt, Webo och Sow som är i målform.


Tror att Plzen kommer vara det bollförande laget och kommer dominera på deras hemmaplan, medan Fenerbahce får vara det defensivt lagda laget som satsar på kontringar. Men när Plzen tar ledningen så kommer Fenerbahce vara tvugna att gå framåt. Så har mycket svårt att se att detta blir en målsnål tillställning.


Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

@ohlssonp

SirMattBusby - 07 Mars, 2013, 00:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!