Hej!

Ytterligare bra utdelning igår, då 0-0 i halvtid på Parc de Princes var ett faktum, och U1 mål i halvtid hittade hem till 2,025...

Ytterligare en Europa-kväll idag alltså, men nu lillebrors-turneringen Europa League - där det finns gott om slagkraftiga lag.

Vänder blickarna mot Portugal, där Benfica tar emot Bordeuax...

Bordeaux utan Gouffran känns som en klar försämring, samtidigt som försvaret är oerhört knackigt stundtals - eller ja, mestadels, nuförtiden.

Man har släppt in över 1,5 mål i 4/5 senaste matcherna man spelat, senast mot Lille, bara för fyra dagar sedan, och nog tycker jag att Benficas offensiv är klart vassare än Lilles, med Cardozo och Lima, i spetsen...

Man kan ju även mönstra oerhört duktiga argentinarna Gaitan och Salvio på mittfältet, och det blir något att bita i för Bordeaux tillsammans med Cardozo och Lima.

Benfica vill nog försöka slå i spiken i kistan halvt redan idag genom att stänka in ett par kassar, tror inte man nöjer sig med 1-0, samtidigt som Bordeaux då måste framåt lite vid ett eventuellt 1-0-scenario.

Lite statistik: Benfica har "klivit över" 1,5-linan hemma i 12/13 senaste hemma, mot bland annat Spartak Moskva, Celtic, Porto och Bayer Leverkusen.

Alltså...

Benfica - Bordeaux, Benfica över 1,5 mål. Odds: 1,66.

Lycka till!



EDITERAD 2013-03-07 09.15:15

This is the stats tab
This is the post tip