Tänkte bjuda på en "NATTMACKA" till alla nattugglor. Jag följer NHL-Ligan bra vill jag börja med att säga.

Nattens bästa spel vill jag påstå att Över 5,5 mål i matchen Tampa Bay VS Winniepeg Jets är! 1,66 är i minsta lagret kan tyckas men Tampa Bay hemma = "kör så länge lampan lyser regeln"

Då tänker ni kanske så här, men Winniepeg gör inte så många mål? Det stämmer MEN dom har en tendens till att hänga med i matcherna målmässigt ändå. Det är sällan dom förlora med låt säga 4-0, 4-1, 5-0 ja ni fattar.. nära linan men ändå så långt ifrån.

Jo jag vet att att Winniepeg kommer med ett par måls förluster till denna matchen som har gått under linan.. Har svårt att se hur de ska göra det igen.

TB kommer hem från en bortaturne på 4 matcher och kommer att vara rejält taggade på att få komma hem och köra på "Lampan lyser" för sina hemma fans!


Nu till "ett bra odds, med bra chans spel"
Boston VS Toronto blir ingen längre motivering.. Boston kommer till nattens match med 2st 4-3 förluster, en på straffar (I Whashington) och en under ordinarie tid (Hemma mot Montreal) där man tappade en 3-2 ledning i sista perioden. Det är sällan Boston förlorar 3 matcher i rad!

Boston har 7-0-0 på dom senaste mötena mot Toronto, 5 av gångerna har -1,5 suttit! (hemma/borta)

Toronto kommer till nattens matchen med 3 raka vinster.
Dom slog Ottawa med 5-4 natten till idag i slaget om Kanada och känslan är helt klart att man svävar lite för mycket på moln just nu.

Boston har Marc Savard borta till nattens match men han har varit borta hela säsongen har jag för mig.

Själv kommer jag att lira denna dubbeln till 4,24 på bet365 men för singel spelarna tycker jag helt klart att -1,5 på Boston som vinnare till finfina 2,55 gånger fläsket kan vara värt en "hyfsad" slant.

Kommenterar gärna, ryggande som åsikt på mina tankar/spel.
Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip