Är helt ny på spelforum som detta. Har precis klivit ur skuggorna och börjat lägga mina spel offentligt. Dock har jag varit aktiv i spelbranschen i över 10 år.

Indian Wells pågår för fullt och tänkte dela med mig av lite tankar inför kvällens och nattens spel.

Gulbis -Tipsarevic
Spel: Över 22.5
Odds: 1.83 Unibet
Insats: 100 (2/5)

En nytänd Gulbis som spelar riktigt bra tennis nu och matchar topp 20 i världen. Han krossade Lopez i första omgången och visar att han vill gå långt i denna turnering. Tipsarevic har inlett året uselt men har haft skadeproblem. Nu har han vilat och ska vara fit igen. Tipsarevic går allt som oftast långt i turneringarna men rår inte på topp 5 i världen. Nu är han långt ifrån toppform men underlaget bör gynna hans serve och håller bara kroppen ihop för honom bör detta kunna bli en lång match. Gulbis måste snart börja känna av det täta matchandet också.


Janowicz - Nalbandian
Spel: Över 22.5
Odds: 2.01 Pinnacle
Insats: 100 (2/5)

Janowic inledde året mindre bra efter att ha avslutat fjolåret faktastiskt. Han har dock sätt bättre ut de senaste veckorna och hans starka serve har börjat fungera bättre igen. Nalbandian går in i denna match som ganska stor favorit men jag är inte alls säker på att han löser en seger här. Fungerar Janowicz serve som den ska tror jag han kommer få det väldigt tufft här och jag ser visst värde på Jaonwicz seger. Dock väljer jag överspelet här då jag tycker spelarna för närvarande är jämnbördiga och jag tror det finns stor chans till en lång match. Oddset inbjuder helt klart till spel.


Tomic - Gasquet
Spel: Över 21.5
Odds: 1.794 Pinnacle
Insats: 100 (2/5)

Här tycker jag linan är satt lite väl lågt. Tomic har precis som Gulbis skärpt till sig efter ett uselt fjolår och har visat i inledningen av denna säsong att han är en riktigt duktig tennisspelare. Gasquet har inlett året riktigt bra men var inte alls bra i sitt förra framträdande där han förlorade i två raka mot mediokra Muller. Tomic har en fördel av underlaget då hans serve är bra. Gasquet är dock berättigad favorit men jag tror Tomic kan kämpa emot bra. Då linan är låg krävs det inte heller allt för mycket av Tomic för att den ska lösas.

Finns även på twitter @BourneGambler

EDITERAD 2013-03-09 09.45:29

This is the stats tab
This is the post tip