Hej igen!

Första reken jag gjorde här på rekatochklart för drygt 2 veckor sedan gick inte som tänkt, Nancy hade det förvånansvärt svårt att göra mål borta mot division 5 laget Vénissieux trots stor kalabalik de sista 30 minuterna av matchen.

Idag riktas blickarna mot Tyskland istället där det till skilland från i Frankrike brukar kunna garanteras mål! Det nalkas nämligen match i Mönchengladbach mellan hemmalaget Gladbach och Bremen!

Där har jag valt att spela Ö.2.5 mål i matchen till 1.70. Anledningen är rätt enkel. Bortalaget Bremen har gått över denna linan alla bortamatcher i år förutom två som slutat 1-1.
Idag kommer man dessutom till spel utan sina två i särklass viktigaste försvarare i form av Sebastian Prödl och Sokratis Papastathopoulos. En annan intressant aspekt formässigt för Bremen är det blivit hela 27 mål i Bremens 5 senaste bortamatcher.
Det är alltså 5 mål per match. Då mötte man i och för sig Bayern Munchen borta (slutade 6-1). Men räknas man borta den så har det ändå blivit 20 mål på de resterande 4 matcherna.

Hemmalaget Mönchelgadbach har i genomsnitt gjort 2 mål per match hemma under hela säsongen, 10 mål de 5 senaste matcherna och kommer idag till spel med ett i stort sett fullt tillgängligt lag.

KURIOSA:
Werder Bremen har gjort mål i ALLA bortamatcher den här säsongen(!)
Borussia Mönchengladbach har 0 förluster på de 5 senaste hemmamatcherna(!)

Jag kommer alltså spela Ö.2.5 mål i matchen tungt, men det finns mer av värde...

Andra intressanta spel i matchen man kan testa:
Mönchengladbach Ö.1.5 mål till 2.00 -medel
Ö.3.5 mål i matchen till 2.62 -lågt

Synpunkter?
Följ mig på twitter för fler spel: https://twitter.com/EmollsBetting

EDITERAD 2013-03-09 13.07:15

EDITERAD 2013-03-09 13.11:46

This is the stats tab
This is the post tip