Speltips

Speltips Ljusdal v ÖSK

Sport: Bandy Spelstopp: 2013-03-10 16:00 Spela här

Speltips Ljusdal v ÖSK
Land: Sverige Liga: Kval
Odds: 1,72 Speltips: över 9.5 mål
2013-03-10 16:00 Ljusdal v ÖSK över 9.5 mål 1,72 holms

4-4 när lagen möttes i Örebro. Åtta mål i den första kvalmatchen i den här serien när båda lagen ställde upp med solid defensiv för att absolut inte förlora första matchen.
Nu är läget annorlunda, om vi säger så.
Örebro står med ena skridskon i elitserien och man har råd att förlora här med fyra bollar för att ändå lösa ett avancemang.
Det här betyder alltså i all sin enkelhet att Ljusdal måste sätta upp en jävla offensiv från start, allt annat vore ju idiotiskt. Det här kommer att göra så att Tomas Knutsson och Lasse Busqvist i ÖSK-anfallet kommer att få sin beskärda del av kontringslägen, var så säkra.
Skulle Ljusdal i sin tur efter en tids spel gå ikapp och förbi målen man ligger efter, ja då är det ÖSK som måste sätta allt på ett kort för att inte tappa det här gyllene läget man har. Och, ja just det, då är det Ljusdals tur att få ligga på rulle och utnyttja ÖSK:s öppna ytor bakåt.

Vi har alltså ett scenario där något lag hela tiden kommer att göra allt som står i deras makt att göra mål. Från matchminut ett tills den troligtvis värdelösa domaren blåser av matchen.
Vilka som löser avancemanget? Ingen aning. Däremot skulle det förvåna en del om vi inte får se en hel del mål, det finns ju sannerligen alla förutsättningar i världen för det.

holms - 10 Mars, 2013, 10:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!