Speltips

Speltips New Jersey Devils - Winnipeg Jets

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-03-11 00:00 Spela här

Speltips New Jersey Devils - Winnipeg Jets
Land: Nordamerika Liga: NHL
Odds: 2.15 Speltips: Jets ML
2013-03-11 00:00 New Jersey Devils - Winnipeg Jets Jets ML 2.15 ATLaggeah

NHL inatt: New Jersey Devils - Winnipeg Jets. Jets ML 2.15

Martin Brouder är fortfarande borta för Devils som har det riktigt tufft utan honom. Endast en seger på de åtta senaste matcherna och den kom på straffar mot Buffalo Sabres som minst sagt vacklar. Johan Hedberg har fått vakta kassen majoriteten av matcherna på sistonde och har inte direkt övertygat. Han släpper in för många kassar och får mycket kritik för detta, men om det är hans fel eller inte är en annan fråga. Dock så är statstiken ganska tydlig, 1/5 senaste starterna har han segrat ur och på dessa har han 17 insläppta mål och då har två av dessa matcher varit mot svaga Sabres. Igår natt hjälpte han mig att sätta Hurricanes ML då han släppte in 5 kassar innan han blev utbytt.
Spelet vill helt enkelt inte fungera för Devils och avsaknaden av en säkerhetspost där bak är för stor. Offensivt har man gjort ett par okej prestationer, men detta har inte räckt för segrar då man endast har gjort 12 mål på de 5 senaste matcherna. Kovalchuk och Elias verkar vara dom enda som producerar någonting framåt och det håller inte.
På hemmplan har man vunnit 2 av sina 6 senaste matcher vilket är för dåligt.

Winnipeg Jets har kommit igång på riktigt under slutet och har trots sin dåliga start på säsongen nu mäktat med 7 vinster på sina 10 senaste matcher. 8 av dessa matcher har spelats på bortaplan och där har 6 av segrarna kommit vilket är ett mycket bra facit när man spelar på bortais. Ondrej Pavelec som vaktar Winnipeg-kassen har gjort det bra i år och är en "solid" starter. Senast vaktade han kassen i fredags och stoppade 38 av 40 skott från ett taggat Florida Panthers. Defensiven i Jets är mycket bra då man bara har släppt in 9 mål på de 5 senaste matcherna, trots en avsaknad av Tobias Enström som var fantastisk i säsongsinledningen innan han skadade axeln. Ska tilläggas att man endast släppte in en kasse i torsdags mot offensivt starka Tampa Bay Lightning, och då var det Al Montoya reservgoalien som vaktade kassen. Offensivt fortsätter Andrew Ladd att spela fantastiskt bra. I fredags nöjde han sig med att stå för ett mål och en assist. Evander Kane, Olli Jokinen, Blake Wheeler, Bryan Little och Nikolai Antropov är bara några av Jets offensiv krafter som har levererat i år.

Laget är inte ett lag som bara sprutar in mål offensivt, utan tajt försvarsspel leder till chanser som man sedan utnyttjar effektivt. Mot ett Devils som slarvar så tror jag att det till och med kan rinna i väg och om Hedberg har riktigt mycket otur kanske han inte kan avsluta matcher idag heller. Får Jets stopp på Kovalchuk och Elias så ska det riktigt mycket till för att Devils ska vinna.

Lagen har möts två gånger denna säsong, båda två i slutet av februari. Båda mötena vann Jets och mötet på Devils-is slutade med 4-2 seger för Jets. På MTS Centre blev publiken nöjda över en 3-1 seger där Andrew Ladd var inblandad i alla 3 målen.

Med alla dessa faktorer i åtanke så hade jag förväntat mig ett odds kring 1.70 vilket jag hade spelat med medel insats. Nu ligger det alltså på 2.15 och därför hugger jag med tung insats. NHL är NHL och alla kan slå alla, så därför blir det inget maxspel.

Kommentera gärna vid åsikt eller om du ryggar.

Följ @BetPara på twitter där alla spel kommer ut, NHL, NBA och Tennis framförallt i väntan på skattkistan kallad NFL.

Lycka till gubbar!

ATLaggeah - 10 Mars, 2013, 22:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!