Speltips

Speltips Chicago VS Edmonton 2 (straffar/övertid)

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-03-10 00:00 Spela här

Speltips Chicago VS Edmonton 2 (straffar/övertid)
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2,90 Speltips: Speltips
2013-03-10 00:00 Chicago VS Edmonton 2 (straffar/övertid) Speltips 2,90 zoogin_86

Ja jag vet, det låter otroligt.

Jag är inne på att Edmonton kan ta 2 poäng borta mot NHLs bästa lag. än så länge!
Jag tror inte att Chicago kommer stå som slutsegrare när röken har lagt sig.

Dom 10 senaste mötena har ränderat i en 5 vinster vardera! Edmonton har vunnit 3 av de senaste mötena med, håll i er nu!! 8-4 och 9-2 ockej det är på hemma rinken borta vann man med 4-3. Senaste mötet vann Chicago hemma 25/2 2013 med 3-2.. Jag hade även den gången lirat Edmon men dom tappade en 2-1 ledning.

Jag har väntat på "raset" för Chicago och det har hängt lite i luften, man vände underläge i nästsenaste matchen hemma mot Colorado till vinst för att sedan två dagar senare åka hem till ett SKADEDRABBAT Colorado och få på nöten med hela 6-2.. det va första förlusten på hela säsongen så här långt för Chicago!

Frågan jag då ställer mig inför nattens möte är följande? orkar man ladda om efter att man nu har förlorat sin första match? Jag tror inte det, känslan är att det väntar en tyngre period nu för Chicago! Dels för att man nu har förlorat sin första match efter att har slagit "obesegrade länst genom tiderna" rekordet i en säsongs inledning. Sen får jag en liten "ROCKEY" känsla över det hela (tänker på när han skadar "ryssen") dom andra lagen vet nu att dom inte är "oslagbara"

Jag tror att den vetskapen passar ett mycket ungt lag som Edmonton är som handsken!! Blir lätt att man som yngre har lite för stor respektför uppgiften.. När det stämmer för Edmonton kan jag säga er att dom kan slå vilket lag som hälst i serien, men även förlora då det inte stämmer..

Bra att ha i tanken kan även vara att jag har varit nära 100% med mina NHL rekar här än så länge, (har inte blivit så många än)

Jag ticker att 2,90 Matchodds som inkluderar straffar/övertids vinst är värt att prova!

Kommentera gärna!

zoogin_86 - 10 Mars, 2013, 23:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!