Speltips

Speltips Golden State Warriors - NY Knicks

Sport: Basket Spelstopp: 2013-03-12 03:30 Spela här

Speltips Golden State Warriors - NY Knicks
Land: USA Liga: NBA
Odds: 2.20 Speltips: 2
2013-03-12 03:30 Golden State Warriors - NY Knicks 2 2.20 Knicks

I natt är det dags för rond två mellan GSW och Knicks, för några veckor sedan möttes man i Madison Square Garden. Knicks vann visserligen matchen, men det som alla pratade om efteråt var Stephen Currys magnifika insats på planen. Han spelade samtliga 48 minuter av matchen och stod för 54 poäng, varav 11 stycken 3-poängare. Currys insats var en uppvisning i fenomenalt skytte och penetrering av Knicks-försvaret. Trots Currys fina form genom i princip hela säsongen har Golden State tappat den senaste månaden där man är 6-14 i record under februari och mars, och efter att ha haft häng på topp 4 i Western Conference är man nu indraget i slutspelsstriden där Lakers vaknat till liv.

Knicks blandar och ger lite fortfarande, man stod för en bra insats hemma mot OKC utan skadade stjärnduon Carmelo Anthony och Amar'e Stoudemire, men det blev förlust med 1 poäng. I lördags natt mötte man Utah Jazz, och innan matchen nåddes laget av ett trist besked. Stoudemire, lagets power forward som kämpat mot knäskador under sina senaste säsonger, tvingas genomgå en operation som håller honom borta från spel i 6 veckor och precis som i början av säsongen så får Knicks klara sig utan STAT som han kallas. Detta ser jag dock inget problem i då Knicks hade 21-9 i record innan Stoudemire gjorde comeback, och matchen mot Utah i lördags var lagets bästa på månader enligt min mening. I natt får man tillbaka Anthony som varit borta på grund av en knäskada i 3 matcher, troligtvis kommer han spela med en tidsgräns.

Det som gör att jag tror på den här reken är att Knicks är ett bra bortalag, verkar vara på uppåtgående sett till prestationerna på sistone, samt att man får tillbaka ligana näst bästa skytt i Melo. GSW saknar sin PF David Lee igen och utan honom så blir det ett väldigt kort lag som ska försöka ta hand om store starke Carmelo Anthony. Oddsen ligger där de bör då GSW är ett bra hemmalag, men enligt min mening är Knicks ett starkare lag i grundne och för tillfället.

Knicks - 11 Mars, 2013, 23:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
malisa - 2013-03-11 23:27:57

Du verkar kunna NBA , följer dig med liten slant. Fråga : är Parker ffarande borta i Spurs , och om sånt är fallet känns 2 ggr pengarna på Durant&gänget som klart tänkbar , tacksam för svar.