Speltips Rubin Kazan-Levante

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-14 18:00
Land: UEFA
Liga: Europa League
Odds: 1,65
Speltips: Under 2,5
Spela på Speltips Rubin Kazan-Levante
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Under 2,5
0-0 var ett rättvisande resultat i det första mötet mellan Levante och Rubin Kazan. Levante var förvisso det något bättre laget sett över 90 minuter och hade också matchens klart bästa chans i en ribbträff av Ballesteros men överlag handlade det mötet om två ganska uddlösa lag som mestadels tog ut varandra.

Rubin Kazan är obesegrat i 18 Europa-matcher i följd hemma på Centralstadion i Kazan men när laget har tvingats att spela ”hemmamatchen” i Moskva har det gått betydligt sämre med tre förluster och 0-4 i målskillnad. Genomgående för lagets matcher är att man sällan bjuder på någon målfest och av nio matcher i Europa League den här säsongen har sju slutat med under 2,5 mål.

Till returen på ett sannolikt i stort sett öde Luzhnikistadion i Moskva tvingas ryssarna klara sig utan avstängde vänsterbacken Ansaldi samt återigen avstängde mittbacken César Navas. Mittlåset Sharonov och Marcano gjorde dock en bra insats i den första matchen och till vänster är Kaleshin en duglig ersättare till Ansaldi så dessa avbräck är inget som försvagar underspelet i mina ögon.

Levante har förutom i hemmamatchen mot Rubin Kazan även gått mållöst av planen i de två senaste ligamatcherna mot Getafe och Osasuna. Att Obafemi Martins med kort varsel lämnade för Seattle Sounders för några dagar sedan samt att offensive mittfältaren Michel är avstängd nu gör inte lagets offensiva bekymmer i nuläget mindre. Bakåt har man däremot sett ganska stabilt ut på slutet och man kommer nog till Moskva med en defensiv och kontringspräglad taktik.

Rubin Kazan lär ta hand om taktpinnen medan Levante agerar ganska avvaktande och med tanke på hur
det första mötet gestaltade sig samt gästernas offensiva avbräck så känns underspelet som ett klokt val. Under 2,5 mål spelas till 1,65 hos Betsafe.
Spela på Rubin Kazan-Levante hos Betsafe
Kallberg - 14 Mars 2013 - 01:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2013-03-14 15:39

hejsan, tror på denna. Men Ö/U till under 2.00-1.90 har jag svårt att hitta värde i, speciellt i större sammanhang som cl etc. (spelar inte under själv så går på 1-0@6.00)

/GL! :-)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: