Speltips

Speltips Öster–Frej

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-14 19:00 Spela här

Speltips Öster–Frej
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 1,90 Speltips: 1 -1,5 mål
2013-03-14 19:00 Öster–Frej 1 -1,5 mål 1,90 Jonas O.

Svenska Cupens sista gruppspelsmatcher spelas inte på samma dag - Pajascup!
Men skit i det för en stund.
Inför sista omgången har MFF och Öster exakt samma förutsättningar. Den som vinner avslutningsmatchen med flest mål tar hem gruppen. Öster spelar sin match idag och så har stora MFF chansen att spela på det resultatet till helgen. Fair? Nä, å andra sidan är det Öster själva som velat flytta på matchen eftersom föreningen anser att ett träningsläger är viktigare än den kortaste vägen ut till Europa.....
Nu ställs Öster mot Stockholmslaget IK Frej som brukar vara ett lag på den övre halvan av norrettan. Alltså en bit från Superettannivå, men ett lag som endå är småfarligt men som inte orkar hålla ihop det över en hel säsong. Spelarna i laget är "vi som blev över" från de fyra stora 08-klubbarna, det är dock inga dåliga pjäser eftersom 08-regionen har ett enormt utbud av spelare.
Cupspelet har Frej gjord det bra med seger hemma mot Sundsvall och en 2–0-förlust borta mot MFF. Den matchen var "tidernas största" för Frej som var enormt laddade. Dagen förstördes delvis när Simon Strand drog på sig en frilägesutvisning samt gav i samma stund en straff till MFF. MFF gjorde sedan även 2–0.
Inför den här matchen går Frejs tränare ut och säger att laget går för vinst för att sedan hoppas att Giffarna plockar poäng av MFF i sista. I så fall tar Frej och går vidare från denna hårda grupp. Jag ger det 5 % chans.
För det första har Öster en enorm fördel ikväll. Laget spelar hemma i Tipshallen där är laget oerhört starkt. Jag kan knappt minnas när ÖIF förlorade en match i den Hallen. De har haft lekstuga med de flesta lagen genom åren i den här hallen.
ÖIF tränar här inne och kan varenda meter av planen. Jag kan inte se att Öster darrar här och laget kommer inte vara nöjt med 1–0. Tippar 4–1.

Mina spel: Öster-Frej -1,5 mål. Odds: 1,90. Bolag: bet365 . 4/4 units.

Skador/avstängningar.
Öster:
Wulff, Thurn, Blomqvist-Zampi, Pinones-Arce, Lindblad, Robledo, Bojanic.

Frej:
Simon Strand (back, avstängd)
Adam Karlsson (back, skadad)

1 Malmö FF 2 1 1 0 3-1 4
1 Öster 2 1 1 0 3-1 4
3 Frej 2 1 0 1 2-3 3
4 Gif Sundsvall 2 0 0 2 1-4 0


Truppen Öster:
Alexander Nadj, Robertino Kljajic Johan Andersson, Månz Karlsson, Patrik Bojent, Stefan Karlsson, Elmin Nurkic, Kenny Pavey, Alexander Henningsson, Fredrik Lundgren, Johan Persson, Josef Elvby, Marcus Bergholtz, Vlado Zlojutro, Jonas Hellgren, Andreas Birgersson, Denis Velic och Freddy Söderberg.

Jonas O. - 14 Mars, 2013, 08:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nokkan21 - 2013-03-14 11:01:31

http://matchdax.se/allsvenskan/gallo-infoer-oester-”gar-foer-seger”

Intervju med Frejs tränare Gallo inför matchen. Båda ytterbackarna verkar saknas.