Jag tror mig ha sett alla matcher mellan Kevin Anderson och Tomas Berdych. Varje gång är jag efter matchen lika förvånad att Kevin inte vann - för han har varit bättre i nästan alla. Åtminstone i Australian Open och Franska öppna 2012.

Trots att Berdych har 5-0 på Kevin så är jag övertygad om att det inte står sig efter säsongen. Anderson ska vinna en match av fyra och egentligen har han redan blivit bestulen på minst en seger.

Dessutom har ju sydafrikanen visat nästan hysterisk form. Han spelar nära sin högstanivå och trots att Berdych slog Gasquet med 6-1,7-5 så är frågetecknet ändå vad fransmannen gjorde natten innan - låg knappast och laddade inför match.

Kevin har tagit set i två av de inbördes matcherna men samtidigt förlorat alla fyra tiebreak som spelats. Ja - ni hör ju själva, det är bara tillfälligheter.

När bet365 lägger ö/u-linan på 20,5 måste jag skeppa in. Den är lite för låg för att vara sann - med tanke på att Berdych generellt har problem med Kevin, de har spelat fyra tiebreak på fem matcher, Kevin är i riktigt bra form och är en spelare som kan serva till sig 9-10 games mot alla.

This is the stats tab
This is the post tip