Speltips

Speltips Leksand - Södertälje

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-03-14 19:00 Spela här

Speltips Leksand - Södertälje
Land: Sverige Liga: Kvalserien
Odds: 2,05 Speltips: X2
2013-03-14 19:00 Leksand - Södertälje X2 2,05 Rob72

Dags för kval till elitserien. Fyra av lagen älskar att spela i kvalserien, två av lagen hatar det. Fyra lag har allt att vinna, två lag allt att förlora. Jag skulle i och för sig kunna tänka mig att flytta över Leksand till kategorin "allt att förlora" för vad som händer söder om Siljan om Leksand inte går upp är svårt att sia om men det är inget positivt i alla fall.

Leksand vann serien relativt säkert och slog av på takten i slutet, något som gav en del förluster och en nedåtgående formkurva. De tog blygsamma 7 poäng av 18 möjliga på de 6 sista matcherna i serien.

Södertäljes plats i kvalserien var inte lika säker men med bibehållen form ända till slutet så höll de sin andraplats utan några större problem och med en hyfsat konserverad form. De avslutade serien med att ta 12 poäng av 18 möjliga på de 6 sista matcherna.

Båda lagen har haft matchuppehåll på 9 dagar och det är svårt att sia om hur det påverkar lagen. Det lag som har lyckats behålla tempot i kropp och knopp tror jag tar hem kvällens match. Det är två jämna lag som möts här, på de fem matcher som spelats har tre vunnits av Leksand och två av Södertälje varav en efter förlängning.

Jag ser detta som en ganska öppen match där Leksand ska vara knappa favoriter. Jag tycker att oddset 2,05 som bet365 erbjuder på X2 lockar. Ska jag sätta en försiktig värdering på matchen så landar den på 46-22-32 och då är X2 spelbart ner till 1,85.

Även problem i Leksand:
Leksands Kevin Kapstad och Alen Bibic är avstängda i kvällens kvalseriepremiär.

Lycka till!

Rob72 - 14 Mars, 2013, 15:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!