Boston tar ikväll emot ligans sämsta lag på hemmaplan. ett skadeskjutet Florida som de senaste 3 bortamatcherna har förlorat med minst 2 måls marginal.

Markström sägs ska starta (ej bekräftat än) men han har haft det tungt och snittar 3,41 mål/match vilket i NHL inte håller, sen om det är han som varit dålig eller just det faktum att Florida är riktigt dåliga i år låter jag vara osagt.
Ny skada senast på Versteeg, deras ända riktigt starka offensiva pjäs gör inte saken bättre i Floridalägret. Sedan tidigare är Wiess, Theodore, Jovanovski, Kulikov och Bergenheim borta av de ordinarie.
För att detta spel inte ska sitta så krävs det att Markström står på huvudet inatt, men det betvilar jag starkt.

Boston kommer till denna match ordentligt revanchsugna efter att ha tappat 2-0 inför sista perioden senast mot Pittsburgh.
Seugin som var stekhet under lockouten i NLA har äntligen börjat vakna till liv efter en seg start, 6 mål på de senaste 7 matcherna. Tukka Rask (Ej bekräftat) ska enligt diverse källor starta ikväll efter att ha varit sjuk senast och de är ett ordentligt plus.

Boston som är en av Favoriterna till bucklan i år tror jag kommer komma ut stenhårt och ett överspel i första perioden är nog inte fel heller.

Raka 1:an finns till ca 1,6 i odds men med dagens förutsättningar så tycker jag det är mer spelvärde i -1,5.
Jag tror det blir 4-1 inatt.

EDITERAD 2013-03-14 17.14:25

This is the stats tab
This is the post tip