Speltips Hellas Verona-Livorno

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-15 21:00
Land: Italien
Liga: Serie B
Odds: 2,00
Speltips: 1
Spela på Speltips Hellas Verona-Livorno
Börja spela här
Spela på 1
Fredagskvällen bjuder på ett toppmöte i Serie B där ligatrean Hellas Verona tar emot ligatvåan Livorno hemma på Bentegodi. Verona har visat god form den senaste tiden med tre vinster på de fyra senaste matcherna och förlusten hemma mot Padova näst senast var oförtjänt både till spel och till chanser sett. Laget har ligans bästa defensiv med endast 23 insläppta mål på 30 matcher och samtidigt en kapabel offensiv med bland andra Cacia och Martinho.

Verona har inga nya avbräck i truppen och kan ställa sin starkaste startelva på benen. På skadelistan finns vänsterbacken Albertazzi samt offensiva trion Carrozza, Sgrigna och Cocco men det är gamla nyheter.

Livorno har däremot inte visat den bästa formen på slutet och godkända matcher har blandats med ett
antal mediokra insatser under våren. Senast hemma mot Reggina så kostade två grova tavlor målvakten Fiorillo laget segern och i förlusterna mot Crotone och Modena visade man också prov på stora defensiva brister. Varken Fiorillo eller nu skadade Mazzoni har övertygat mellan stolparna och det verkar ha smittat
av sig på hela backlinjen.

Till den här svåra bortamatchen här man dessutom några kännbara avbräck då anfallaren Siligardi (14 mål hittills) gick sönder mot Spezia näst senast och då backen/yttern Lambrughi samt mittfältaren Schiattarella är avstängda.

Livorno lär vara relativt nöjt med en poäng och kommer nog att agera ganska försiktigt här. Lagets självförtroende i det defensiva spelet är dock knappast på topp för tillfället efter flera svaga insatser
på slutet och jag tror inte att man lyckas stå emot ett formstarkt Verona i 90 minuter. Bwin har 2,00 på ettan och det duger för spel.
Spela på Hellas Verona-Livorno hos Bwin
Kallberg - 15 Mars 2013 - 03:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: