Speltips Union Berlin-St Pauli

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-15 18:00
Land: Tyskland
Liga: 2.Bundesliga
Odds: 1,95
Speltips: 1
Spela på Speltips Union Berlin-St Pauli
Börja spela här
Spela på 1
St Pauli har skaffat sig lite marginal i bottenstriden tack vare tre vinster i följd men den resultatraden är minst sagt smickrande. Man vann förvisso rättvist mot ett svagt FSV Frankfurt för tre matcher sedan men efter det hade laget både domaren och Fru Fortuna med sig när man högst oförtjänt besegrade Aalen och senast avgjorde man i slutsekunderna i en dålig match mot jumbon Regensburg.

I bortaspelet är laget begränsat och till den här matchen får man dessutom klara sig utan formstarke anfallaren Ginczek som har gjort fem mål på de tre senaste matcherna och totalt 12 den här säsongen.

Union Berlin var värt poäng borta mot Energie Cottbus senast och det är ingen större fara med formen trots endast en vinst på de fem senaste matcherna. Laget har tappat lite mark i tabellen på slutet och ligger just nu nia men det är bara sex poäng upp till Kaiserslautern och man kan fortfarande inte räknas bort helt från kvalstriden. Inga skador stör.

Union är ett klart bättre lag i grunden än St Pauli och normalt sett svårslaget hemma på Alte Försterei. Gästerna känns lite överskattade till följd av sin fina formrad och dessutom har man ett tungt avbräck
i avstängde anfallsstjärnan Ginczek. 1,95 på ettan hos Bwin tycker jag är bra betalt.
Spela på Union Berlin-St Pauli hos Bwin
Kallberg - 15 Mars 2013 - 04:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: