Speltips

Speltips Linköping-HV71

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-03-15 19:00 Spela här

Speltips Linköping-HV71
Land: Sverige Liga: SM-slutspel
Odds: 2,35 Speltips: 2
2013-03-15 19:00 Linköping-HV71 2 2,35 tollinho

Skönt att SM slutspelet är igång. Efter en bra gårdag är det åter igen dags för match. Denna gången är det Linköping som tar emot HV71.

HV mosade Linköping i första matchen efter 6-0. Visserligen var siffrorna kanske i överkant men 33-19 i skott visar ändå att HV var det bättre laget och förtjänade att vinna fullt rättvist.
Jag tyckte också att det påvisade ett av Linköping stora problem den här säsongen, det har ingen "riktig" första målvakt, Engstrand har visserligen gjort det bra i år MEN han har aldrig förut gått in i ett slutspel som förstakeeper och efter första matchen känns det tveksamt om han verkligen har nerverna när det börjar hetta till på allvar. Linköping släppte in 4:e mest mål i hela serien t.o.m Växjö hade en bättre defensiv. De klarade sig mycket tack vare en bra offensiv där de gjorde 4:e mest mål (delat med Luleå). Mycket av denna offensiv skapades tack vare laget viktigaste spelare Calle Söderberg som ensam stod för 31 av Linköpings 145 mål. Han är dock avstängd till den här matchen, självklart ett mycket tungt avbräck för LHC. Lagets näst bäste poängplockar Pär Albrant tappar också sin radarpartner för säsongen, frågan är hur bra han kommer prestera utan Söderberg vid sin sida.

LHC har dessutom ett mycket svagt hemmafacit i år med 13 vinster och 15 försluter (man är serien bästa bortalaget och har 19 vinster 9 försluter i den kategorin).

LHC har visserligen en bra facit med 4-1 i inbördes mötes mot HV men jag tyckte HV visade senast hur mycket de bryr sig om den statistiken nu i slutspelet.

Nej det här tar HV och 2.35 hos bet365 tar jag alla dar i veckan. HV borde väl ligga runt 1.85-2,00 tycker jag.

Kommentera gärna om jag missat nått eller om ni har synpunkter på reken.

Skador/avstängningar.
LHC:
Calle Söderberg är avstängd
Eric Himelfarb långtidsskadad
Rastislav Pavlikovsky sjuk.
Mattias Weinhandl ?.
Noterbart:
Utlånade Christopher Fish kallas också tillbaka från Örebro och spelar i LHC resten av säsongen.


HV71:
Per Ledin ?.

tollinho - 15 Mars, 2013, 07:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!