Speltips Aston Villa-QPR

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-16 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.72
Speltips: X2
Spela på Speltips Aston Villa-QPR
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på X2
Jag har ju alltid, när det sett som absolut mörkast ut, trott på QPR:s existens i Premier League även nästa säsong. Nu ser just detta troligare ut än på länge med ett litet skapat momentum precis lagom till slutspurten. Sena mål som inneburit poäng ger dessutom extra kickar till självförtroendet och tron på att detta är möjligt, precis vad som behövs när man nu åker till Birmingham för en av årets absolut viktigaste matcher (i tuff konkurrens med samtliga kommande matcher).

Visserligen har QPR inte vunnit tillräckligt många matcher för att klättra till säker match -än- men sedan Harry tillträdde har man visat sig vara oerhört svårslagna. Man har framförallt en väldigt stabil defensiv, något man har haft nästan uteslutande hela säsongen, det är målen framåt som varit problemet men nu har Remy stundom visat sig vara den frälsare man hoppats att han skulle bli.

Två tunga segrar i rad för QPR (2-1 borta mot Saints och 3-1 hemma mot Sunderland senast). Dessutom har man fyra raka utan nederlag mot Villa, visserligen tre kryss men senast något lag vann detta möte så var det just QPR borta på Villa Park.

Villa tog även de visserligen en tung skalp senast borta mot Reading men jag ser för tillfället Villa som ett oerhört mycket mer instabilt och osäkert kort än QPR prestationsmässigt, framförallt i viktiga ödesmatcher och framförallt på grund av att man är fruktansvärt orutinerade och unga. Både på pappret vad gäller spelare och ledare har QPR fullt av rutin och erfarenhet och framförallt långt mycket mer kvalité än Aston Villa. Vi alla vet dock att vad som står på laguppställningarna aldrig vinner några matcher men om man jämför vad som står på pappret ser jag stora möjligheter att detta kan omsättas till praktiken och därmed ser jag en liten fördel för QPR i denna 6, 9 eller kanske 12-poängsmatch.

Det skiljer fyra poäng mellan lagen till Villas fördel som ligger precis över strecket. Lagen har samma form med 2 segrar, 1 oavgjord och 2 förluster på sina 5 senaste. Det kommer givetvis bli en jämn tillställning och krysset ligger nära till hands men jag ser det inte alls som otroligt att QPR snor med sig tre poäng med ett sent segermål, då tycker jag att X2 är ett utmärkt spel som man blir bjuden hyggliga 1.72 för på Unibet.

Lycka till lads!
Twitter:@RalleArvid
Spela på Aston Villa-QPR hos Unibet
RalleArvid - 15 Mars 2013 - 12:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-03-16 15:14

Aston Villa: Guzan, Lowton, Vlaar, Clark, Baker, Westwood, Bannan, Sylla, Agbonlahor, Weimann, Benteke

QPR: Cesar, Bosingwa, Samba, Hill, Fabio, Townsend, Mbia, Park, Jenas, Zamora, Remy

Jonas O. - 2013-03-16 10:09

Aston Villa v QPR, MOVE AGAINST ASTON VILLA who are without suspended Delph, also Dunne, Gardner, Herd, Petrov, Albrighton, Bent & El Ahmadi

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: