Speltips

Speltips Deportivo La Coruña - Celta Vigo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-15 21:30 Spela här

Speltips Deportivo La Coruña - Celta Vigo
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1,80 Speltips: Ö 7,5 kort
2013-03-15 21:30 Deportivo La Coruña - Celta Vigo Ö 7,5 kort 1,80 2times

Spelstopp 21,45!
-------------------
Gårdagens spel gick tyvärr inte i hamn. Basels utvisning i första halvlek ställde till det och de mäktade bara med en hörna vilket var två för lite för att vi skulle nå 11 totalt. Med facit i hand hade överspelet på Zenits hörnor varit bättre vilket jag också såg att det var många som spelat. Grattis till er!
-------------------

Nya tag idag, och oj oj oj vilken match vi har. Inte nog med att det är ett derby, det är också två lag i bottenskiktet av tabellen som är desperata efter poäng som drabbar samman. Två ingredienser som kokar ihop till en känslofull och tuff match där ingen vill vika ner sig i någon duell.

Hemmalaget parkerar sist i tabellen med 17 inspelade poäng. Närmast ovan hittar vi lokalrivalen i Galicien; Celta Vigo som har 23 poäng.

Sista chansen för hemmalaget menar många. Eller som Celtaanfallaren Iago Aspas uttryckte det; "Vinner vi lämnar vi dem med båda fötterna i Segunda". Han skall också ha eldat upp stämningen ytterligare genom att uttycka sin avsky för Depor och sin vilja att sänka dem.

Detta är förutsättningarna jag grundar mitt spel på men man måste såklart göra hemläxan också;

*De senaste 11 mötena lagen emellan har genererat i snitt sex varningar/match. Då vågar jag dock påstå att ingen match har haft samma betydelse som denna.

*Det senaste mötet spelades i oktober 2012 och slutade 1-1. Antalet varningar uppgick då till 7 och delades ut av en herre med snittet 5,9 varningar/match denna säsong (Mallenco)

*Kvällens match döms av Carlos Velasco Carballo (namn kan dom spanjorerna). Han har ett snitt på 5,6 varningar/match denna säsong. Han har också delat ut två röda. Han har dömt två matcher med derbykaraktär denna säsong; Sociedad - Osasuna samt Valnecia-Levante. I båda dessa möten visade han ostskivan 7 gånger.

Statistiken talar egentligen för ett underspel men de andra faktorerna väger över i detta fall. Detta kommer bli hett.

Värt att poängtera är också att lagens respektive busar förväntas starta. Abel Aguilar i Depor (8 gula, 1 rött denna säsong) samt Gustavo Cabral i Celta (9 gula, 2 röda).
--------------------------

Resultatmässigt tror jag vi kommer få en repris på mötet i oktober; 1-1.

X:et till 3,40 är spelvärt liksom Depor -1,5 hörnor AH till 1,90 men huvudspelet blir alltså;

Över 7,5 kort till 1,80 hos bet365 . Spelstopp 21.45!


Vamos!


2times - 15 Mars, 2013, 15:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
millionboy - 2013-03-15 20:59:03

Kan inte annat än hålla med. Jag tänkte själv reka denna men har lite troliga o roliga kortspel. Marchena att få gult 2.40 på UB likaså Aguilar till samma odds. Dessa två känns mkt troliga.
Aspas till 4.75 på Betsson är bra. Han tar inte många kort men hatar Deportivo och tog ett kort i derbyt i segundan för två år sen. Även Tunez till 4 ggr på samma bolag är bra. Ger bara 2.90 på UB.
Ze Castro och Kron-Deli är tänkbara varningsobjekt. Lycka till!

Jonas O. - 2013-03-15 19:20:22

En av de bästa rekarna jag läst. Ryggas!!