Speltips

Speltips Södertälje-Rögle

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-03-16 16:00 Spela här

Speltips Södertälje-Rögle
Land: Sverige Liga: Kvalserien
Odds: 2.45 Speltips: 2
2013-03-16 16:00 Södertälje-Rögle 2 2.45 Mrjoker

Kollade på båda lagens matcher igår och att södertälje skulle förlora mot Leksand var ju absolut ingen skräll medan Västerås seger mot Rögle var mycket konstigt.

Hur som helst, nu vet Rögle att det krävs 100% i varje byte/match och kommer till Södertälje med stor revanschlust! Södertälje däremot känns nöjda med att vara i kvalserien bara när man hör intervjuer, citat och liknande.

Rögle med Gerber, Aaltonen, Tjärnqvist men framförallt IGGULDEN kommer enligt mig vara ett av det två lagen som slutar i topp av denna kvalserie. Många av spelare vet vad som krävs och man har den bästa truppen av lagen i hela kvalserien.

När det ges så högt odds på Rögle mot södertälje kliver jag in med 3 units.

Baserat på rutin,vilja,och framförallt klass så känns det helt rätt att lira den raka 2:an till 2,45.

Läget i lagen.
SSK:
Den enda förändringen i laget blir att Fredrik Sonntag återtar sin plats i andra backparet med Andreas Hjelm. Jonatan Nielsen blir sjundeback.

Rögle:
I laguppställningen saknas Fredrik Warg efter situationen i slutsekunderna. Warg läkarundersöks på fredagen och kommer inte till spel. Efter helgen räknar Rögles läkarteam med mer information i hans skada. Nils Bergström, ej uttagen mot Västerås, kliver istället in i kedjan med Jakob Johansson och Viktor Lindgren.Blir en Singel på Rögle och en dubbel med Rögle tillsammans med Liverpool.

Lycka till under helgen boys! Ikväll ryggar man självklart IBs innebandy rek som alltid levererar!!!

Mrjoker - 15 Mars, 2013, 16:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mrjoker - 2013-03-16 13:22:17

Haha, så underbart med personer som skriver när det gäller deras egna lag...SOM sagt jag vet vad rögle presterat iår och hur dåliga dom var senast men det jag baserar min rek på är att jag tror det vänder idag!! Rögle hade ett litet "krismöte" och JAG tycker dom har en mycket bättre trupp. Hoppas så sjukt mycket att iggulden frälser idag och ni alla kan se vilken stjärna han är!

MIFhater - 2013-03-16 12:36:32

Här är du helt ute och cyklar. Jag är själv utpräglad Röglesupporter, och kan tala om för dig/er att Rögle inte ens har i kvalserien att göra med det spel de visar upp.
Jag skulle säga att chanserna för Röglevinst idag är ca 30% mot Södertäljes 70%.
Vad gäller IGGULDEN som ni säger, så har han varit Rögles SÄMSTA spelare alla kategorier. Han gör INGET rätt förutom att han med TUR gör mycket poäng. Så illa är det. Det skanderades från läktarhåll under hela matchen mot Västerås: "Ut med Iggulden och in med Lilja (junior)!" Så någon revanschlust från denna mannen finner ni inte. Det är bara pengar - inget hjärta.
Tyvärr.

klappklapp - 2013-03-16 12:36:02

Kan vara en av årets sämsta rekar. Rögle kan mycket väl vinna men då är det absolut inte pga IGGULDENS förtjänst (finns ingen anledning att skriva denna herres namn i stora bokstäver efter vad han har presterat denna säson

OQlirar - 2013-03-16 10:55:57

Kommer inte spela på denna match, men om jag skulle satsa mina pengar så skulle de isåfall bli på Södertälje.

mikael_puma - 2013-03-16 10:13:39

Södertälje har ju inte förlorat på hemmaplan sen i november eller vad det nu är?
Iggulden har jag en riktigt dålig känsla för, är garanterat inte kvar i Rögle nästa år och det gör att han inte spelar för klubbmärket. Ska som du säger skilja lite på pappret. Men se på Rögle förra året, då dem gick upp i elitserien med ett på pappret mediokert lag. Dessutom tycker jag bara att det skiljer på en femma i uppställningen. Rögle har inget elitserielag på pappret och inte tillräckligt många som vill driva laget framåt. Som sagt hoppas jag du har rätt, men jag tycker ärligt talat inte att mycket talar för en tvåa, dock ska sägas att jag inte har sett SSK lira, men statistiskt är dem starka i Axa...

Mrjoker - 2013-03-15 23:41:46

mikael.. Mycket av de du skriver stämmer. Men jag har sett södertälje många gånger iår och att dom ens tagit sig till kvalserien är helt sjukt. MIN känsla är att Rögle spelarna och framförallt iggulden kommer vakna och börja leverera för på pappret skiljer de massor mellan dessa lag!!

LightN - 2013-03-15 22:37:22

Du vet att Södertälje var stört starka hemma va? Men med den insatsen i Leksand så ska som fan inte vinna!

mikael_puma - 2013-03-15 18:06:01

Ursäkta mig Mrjoker men din motivering är rätt kass faktiskt. Jag kan kort och gott säga att du inte håller på Rögle. Då du nämner Tjärnqvist och Iggulden är det som ett hån mot de flesta andra i laget. Gerber, Aaltonen är lagets stjärnor, Aaltonen är dock bara bra när han bestämt sig o vill spela. Iggulden har varit kritiserad i stort sett hela säsongen och igår var han katastrofalt uselt och likgiltig till vad som hände på isen. Han är långsam på skridskorna och går inte in i dueller.
Rutin, vilja och klass? Rutin från kvalserien finns det för många, vilja visade cirka en handfull spelare igår och klass saknas i mängder i Rögle i dagsläget.
Den här matchen skulle jag vilja helgardera, dels för att allt kan hända i kvalserien och dels för att jag såg Rögle-Västerås på plats igår och nog inte gått hem så besviken förr från en match. Skulle inte lasta in många kronor på Rögle iaf även om jag helt klart hoppas på en Rögleseger.