Speltips

Speltips Catania–Udinese

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-16 18:00 Spela här

Speltips Catania–Udinese
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,91 Speltips: 1
2013-03-16 18:00 Catania–Udinese 1 1,91 Kallberg

Catania har åkt på två förluster i följd men det har varit mot starkt motstånd och det är knappast någon fara med formen. Senast föll man på ett övertidsmål borta mot Juventus och innan dess så slarvade man bort en 2–0-ledning hemma mot Inter. Hemma på Angelo Massimino är laget alltid jobbigt att möta. Där har vunnit 9 av 14 matcher den här säsongen och de tre förlusterna har kommit mot Juventus, Milan och Inter.

Mittbacken Spolli är avstängd men det avbräcket är inte lika kännbart då Legrottaglie är tillbaka. Anfallaren Bergessio är med i truppen igen efter skada men det är fortfarande tveksamt om han startar. På skadelistan finna endast långtidsskadade backen Capuano.

Udinese fortsätter att göra stabila insatser på hemmaplan medan man samtidigt sällan övertygar utanför Friuli och till den här svåra bortamatchen är man dessutom hårt brandskattat av skador och avstängningar. Ordinarie mittfältstrion Lazzari, Pinzi och Pasquale fanns redan tidigare på skadelistan och nu har även offensive nyckelspelaren Di Natale och högeryttern Basta gjort dem sällskap där. Dessutom är backduon Domizzi och Heurtaux samt forwarden Maicosuel avstängda. Med andra ord så saknas fem spelare som startade mot Roma senast och det är en reservfylld startelva som tränaren Guidolin tvingas att ställa på benen i kväll.

Udinese har som sagt stora problem i truppen inför detta möte och ett form- och hemmastarkt Catania har normalt sett en mycket bra vinstchans här. Oddset på ettan har av förklarliga skäl sänkts det senaste dygnet men bet365 med flera erbjuder i nuläget 1,91 och det är fortfarande spelvärt.

Kallberg - 16 Mars, 2013, 03:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-03-16 14:08:42

Hård rygg. Bra rek!!