Speltips

Speltips Dortmund v Freiburg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-16 15:30 Spela här

Speltips Dortmund v Freiburg
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 2.075 Speltips: Dortmund -1,5
2013-03-16 15:30 Dortmund v Freiburg Dortmund -1,5 2.075 holms

Min första tanke efter att Dortmund gick på pumpen mot antagonisten Schalke 04 förra veckan var: Stackars, stackars Freiburg nästa helg.
Den gulsvarta maskinen är mästare på att direkt efter en förlust studsa tillbaka och vinna nästkommande batalj. Eller i alla fall aldrig förlora den. En styrka som i alla sin enkelhet betyder att man aldrig hamnar i några längre svackor.
Man har nu förlorat bägge matcherna mot Schalke 04, vilket måste svida något enormt. I höstas efter hemmaförlusten så tacklade man det på så sätt att man reste till dagens värdar Freiburg och städade av hemmalaget med 2-0, trots vädermässigt trassliga förutsättningar. Och det luktar en repris lång väg här.

Freiburg har överraskat många den här säsongen men frågan är om inte bensinen börjar tryta lite nu. Ingen vinst på de tre senaste ligamatcherna trots ett klart bra program. Senaste matchen, 2-5 hemma mot trötta Wolfsburg borde skrämma varenda anhängare som finns. En del betydande skadebekymmer finns, precis som hos Dortmund, skillnaden är dock den att här finns det inte speciellt mycket att laborera med vilket då också, såklart, nu syns resultatmässigt.

De här två klubbarna har också möts en del gånger under de senaste säsongerna.
Sedan 2010 har Freiburg vart på Signal Iduna Park vid fem tillfällen, och vi får väl påstå att försöken har vart sådär framgångsrika.

2-0
4-0
4-1
3-0
2-1

Det finns ju alltså ett lag som idag kliver in på gräsmattan med bättre minnen än det andra.

Att Dortmund, som med näbbar och klor tänker försvara andraplatsen, inte tar ännu en betryggande seger, det skulle förvåna å det grövsta.

Matchens sänds också i sin hel hos William Hill

holms - 16 Mars, 2013, 08:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-03-16 14:10:52

Denna känns klar.