Speltips ADO Den Haag-Vitesse

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-16 20:45
Land: Holland
Liga: Eredivisie
Odds: 1,60
Speltips: BLGM
Spela på Speltips ADO Den Haag-Vitesse
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på BLGM
Två av Eredivisies mest formstarka lag mäter sina krafter på lördagskvällen.

Efter ett ras mot PSV i februari har ADO Den Haag lyft sig med tre vinster och två oavgjorda, där man bland annat var mycket nära att knipa alla poängen borta mot Ajax med kvittering i slutminuterna. Nu parkerar man på sjunde plats i tabellen.

Hemmafacit kunde ha varit bättre med 5-5-3 men man har å andra sidan förutom augustiförlusten mot Groningen alltid gjort minst ett mål oavsett motstånd - och då har de flesta av topplagen varit på besök.

Högerbacken Malone och mittbacken Beugelsdijk är avstängda till den här matchen och sedan tidigare befinner sig den mest rutinerade innerbacken Horvath på skadellistan. Omeruo, van Duinen och Coutinho dras med småskavanker men lär nog kunna spela.

Vitesse har samtidigt fyra vinster i följd och en oavgjord match mot PSV. Bland skalperna märks topplag och konkurrenter om europaplatserna som Utrecht och Twente senast.

På bortaplan trivs seriefyran alldeles utmärkt med 9 vinster på 13 försök, vilket är bäst i hela Eredivisie. Dessutom har man lyckats peta in minst en boll i samtliga dessa matcher på resande fot.

På skadelistan återfinns sedan förra matchen mittbacken van der Heijden och den defensive mittfältaren Cziommer, som brukar rycka in just i backlinjen när det krisar. Mot Twente stod visserligen det nykomponerade paret Kashia/van der Struijk pall. Frågan är om de gör det igen.

Två lag med nyvunnet självförtroende, men som båda dras med skadebekymmer i framför allt backlinjen, låter för mig som en match där inget av dem tänker lämna planen mållöst. Ett spel på att båda lagen gör mål till 1,60 hos William Hill kan definitivt vara värt en slant.
Spela på ADO Den Haag-Vitesse hos William Hill
BSvensson - 16 Mars 2013 - 08:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mackex - 2013-03-16 20:44

Ryggat och endast denna kvar av min fyrling. JOBBA!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: