Denis Kudla är en amerikansk talang jag egentligen inte ger mycket för. Han är rankad 160 och det är väl däromkring, om inte högre, han hör hemma just nu.
Det är en hardcourt-skolad kille som stinker amerikan från flera mil. Han har en riktigt bra förstaserve men spelar också med väldigt små marginaler. Hans defensiv, om Kudla nu ens har en sådan, håller knappast världsklass. I min övertygelse vinner Petzschner det här, amerikanen ska få problem med tyskens djupa slicar och jag förutsätter att han kommer panga ut en hel del.

Kudla har levt farligt i nästan alla matcher i den här turneringen. Både mot Rosol och Bachinger lyckades han vinna tredje set i tiebreak och det är väl en stryka i sig - men det gör man inte hur många gånger som helst.

Petzschner då. Han är riktigt formtoppad och har inlett året på bästa möjligt och har haft en riktigt tuff lottning i Dallas och har tagit sig förbi Troicki, Go Soeda och Rochus. Var det någon match jag var orolig för att han skulle förlora så var det i första omgången då motivationen möjligtvis skulle dala. Men när han nu är i semifinal tror jag att han vinner hela turneringen.

Kudla åkte ur första kvalomgången i Indian Wells och har kunnat fokusera helt på den här turneringen. Men sex matcher på lika många dagar måste sätta sina spår.
1,57 på tysken är bra här. Jag tror han vinner tre gånger av fyra.

This is the stats tab
This is the post tip