Speltips

Speltips Djokovic - Del Potro

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-03-16 21:30 Spela här

Speltips Djokovic - Del Potro
Land: USA Liga: ATP - Indian Wells
Odds: 1.72 Speltips: över 9.5 i första set
2013-03-16 21:30 Djokovic - Del Potro över 9.5 i första set 1.72 bowser

Djokovic - är just nu uppe i 22 raka segrar och fortsätter att dominera som världsetta.
Vem ska egentligen kunna stoppa serben?

Juan Martin Del Potro - som för tillfället måste vara i sin livs form. Han har haft en toppenturnering och har endast tappat 1 set, det i tiebreak mot Murray.

Som jag skrev i gårdagens rek om Del Potro, så tror jag även idag att argentinaren kommer få en hel del enkla poäng tack vare sin enorma serve + forehand.

Djokovic’s resultat i Indian Wells:
6-0, 5-7, 6-2 mot Fognini
7-6, 6-1 mot Dimitrov
6-0, 7-6 mot Querrey
6-3, 6-1 mot Tsonga

Del Potro’s resultat i Indian Wells:
6-3, 6-4 mot Davydenko
6-2, 7-5 mot Phau
6-1, 6-2 mot Haas
6-7, 6-3, 6-1 mot MurraySom ni ser på resultaten har Djokovic kört över sin motståndare i princip varje match, men det ska också sägas att Fognini sket i första set efter direkt blivit breakad. I andra set blev serben bruten 2 gånger. I första set mot Dimitrov blev Djokovic bruten tidigt men kunde rädda setet tillslut. Resultatet mot Querrey spelade inte riktigt matchen, amerikanen slarvade vid avgörande poäng. I andra set bröt Querrey serve en gång. I mötet med Tsonga var det inget snack, serben gjorde en felfri match och Tsonga slog bort sig gång på gång. Summa kardemumma - inte omöjligt att bryta Djokovic’s serve.

Del Potro har imponerat stort på mig denna turnering, det är inga lätta motståndare han mött. Som grädde på moset pulvriserade han Murray igår, en match som till en början var väldigt jämn men utvecklade sig till en lätt resa för argentinaren.
Även om det bara blev 2 serveess så såg serven fantastisk ut, han bjöd inte Murray på en enda breakboll i de två första seten. I det tredje räddade han 2/2.

Idag tror jag på en jämn match men tillslut en klar seger för Djokovic.
Första set är nyckeln för Del Potro om han överhuvud taget ska ha någon chans i denna match. 7-6, 6-3 Djokovic gissar jag på. Till en början var jag inne på att spela överspelet (21.5 games) men hittade då detta spel (över 9.5 games i första set) ocg tycker det känns bättre.

Djokovic har 8-2 i inbördes möten, senast i semifinalen i Dubai (28/2 2013) vann Djokovic en jämn tillställning med 6-3, 7-6.

Med tanke på att mitt spel bara gäller i första set så håller jag ner insatsen.
Hoppas på en spännande och tight match :)

En sak som för många som kan tyckas vara oväsentlig är vem som börjar serva i matchen, men idag är det ack så viktigt. Början Del Potro serva så krävs det att Djokovic bryter serve 2 ggr innan Del Potro når 4 games, eller att Del Potro bryter Djokovic serve innan serben når 4 games.
Börjar Djokovic serva så krävs det bara ett break innan Del Potro når 4 games - för att spelet ska misslyckas.
Över 9.5 games i första set - odds: 1.72 - bet365Följ mig på twitter: @turboanka


bowser - 16 Mars, 2013, 16:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!