Speltips: Elfsborg-Gais

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-17 16:00
Land: Sverige
Liga: Svenska Cupen
Odds: 2.09
Tips: Båda lagen gör mål
Svenska Cupen har bjudit på många skrällar hittills där bland annat tvåan, trean och fyran från fjolårets Allsvenska säsong redan är utslagna i gruppen.

Efter IK Sirius imponerande 7-1 seger igår borta mot Ljungskile SK så är Elfsborg riktigt illa ute i gruppspelet. Nu måste inte Elfsborg bara vinna matchen utan man måste göra det med minst tre mål. Elfsborg vinst med två bollar eller mindre och Sirius spelar kvartsfinal. Oavgjort eller seger för Gais och Göteborgarna går vidare. Och som sagt Elfsborg går vidare vid tremåls-seger eller resultaten 4-2, 5-3 osv på grund av flest antal gjorda mål vid samma målskillnad. Resultatmässigt har Elfsborgs försäsong varit riktigt svag med bara en seger på åtta träningsmatcher. En förklaring är att laget har haft ett halv A-4 med namn på frånvarolistan. Men Elfsborg har inte kommit upp i den nivå de bör vara på hittills och försvarsspelet har varit svagt.

Elfsborg började tävlingssäsongen på bästa sätt genom att besegra Ljungskile med 5-1 i Svenska Cupens gruppspelsomgång. Det blev inte en lika rolig utgång när Elfsborg reste till Uppsala veckan efter. Andreas Klarström utvisad efter fyra minuter och förlust med 2-1 mot Sirius.

Till dagens match saknar Elfsborg inte mindre än sex försvararsspelare. Tom Söderberg, Jon Jönsson, Stefan Larsson, Andreas Klarström (avstängd) och Martin Andersson saknas. Dessutom gick (vikarierande) mittbacken Joackim Jà¸rgensen sönder på gårdagens träning och missar matchen.


Gais har blandat och gett under försäsongen men laget har börjat tävlingsäsongen på bästa sätt efter segrar mot Sirius och Ljungskile. De grönsvarta säkrar som sagt avancemanget vid oavgjort eller seger här. Laget har förstärkt laget med bland annat mittbacken Andreas Augustsson från just Elfsborg. Offensivt hittar vi nyförvärv i bland annat Joel Johansson, Andreas Drugge och Mommo Abdulrahman.

Även om Elfsborg redan är klara för Europaspel så är det en titel som står på spel. Elfsborg måste kliva fram från start och kommer ju längre matchen lider vara tvungna att öppna upp sig bakåt. Defensiven har som sagt varit svag och deras frånvarolista gör det inte lättare. Gais kommer stärkta efter den fina inledningen i cupen och vet att man inte har någon press på sig. Laget har allt att vinna och kan mycket väl hota Elfsborg här.

Jag tycker det här luktar en målrik tillställning och 2.09 på att båda lagen hittar nätet varsin gång känns intressant.
  Elfsborg-Gais
Spela på Speltips Elfsborg-Gais
Killer - 17 Mars 2013 - 05:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
fransman95 - 2013-03-17 12:38

Ofattbart högt odds, spelas MAX.

Mitchx - 2013-03-17 10:33

Intressant rek. Jag ser värde i spelet. Joel Johansson är riktigt bra och underksattad känns det som. Jag tror han kan scora


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:30  Toronto - Detroit
Ishockey - NHL - 2 money line
2.45
02:00  Sung Kang
Golf - CJ Cup - Vinnare/plats
51.00
03:30  Spurs - Timberwolves
Basket - NBA - 2 (1h)
2.00
04:05  Suns - Trail Blazers
Basket - NBA - 2
1.83
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming