Speltips

Speltips Kayserispor - Galatasaray

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-17 15:30 Spela här

Speltips Kayserispor - Galatasaray
Land: Turkeit Liga: Turkiet super
Odds: 2.10 Speltips: 2
2013-03-17 15:30 Kayserispor - Galatasaray 2 2.10 Mrjoker

Rögle satt till slut stabilt igår med 4-1 och min känsla var helt rätt. Var många som utsåg den till en dålig rek men eftersom dom vann med 4-1 måste ju något varit bra trots mål i (55, 56 och 58) .

Idag hittar vi det bästa spelet i Turkiet.

Galatasary är ett lag som mår väldigt bra nu , man är vidare i champions och leder ligan. De 2 senaste liga matcherna har dock varit dåliga då man har förlust och kryss på kontot. Coachen i Gala har i flera intervjuer påpekat hur viktig dagens match är och att man måste börja vinna i ligan igen. Besiktas och Fenerbache kommer sakta ikapp om man fortsätter förlora poäng.

Med spelare som Altintorp, Snejder, Drogba, Yilmaz, Bulut med flera har man den klart bästa truppen i Turkiet och att vi får ett odds på 2.10 på Galatasaray i denna liga är ett frågetecken för mig , jag tvekar inte och är inte det minsta orolig. Jag spelar 5 units på den raka 2an.

Galatasaray har inge större avbräck och kommer mönstra starkaste laget medans Kayserispor har frågetecken för den viktiga duon Cleyton och Stefan Yilmaz..

Kör den som singel och i en dubbel med över 2,5 mål i matchen St.Etienne-Paris SG.

Lycka till lads!!!!

Mrjoker - 17 Mars, 2013, 11:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!