Speltips

Speltips Rochus - Petzschner

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-03-18 20:00 Spela här

Speltips Rochus - Petzschner
Land: USA Liga: ATP - Miami
Odds: 1.90 Speltips: Petzschner
2013-03-18 20:00 Rochus - Petzschner Petzschner 1.90 bowser

Nästa tennisturnering ut är ATP Miami, första kvalomgången drar igång redan ikväll.

Här har vi ett möte med två så kallade medelmåttor, två spelare som mer och mer kommer hålla till på Challenger-nivå innan de lägger av, eller som idag - i ett kval.

Olivier Rochus - har hunnit bli 32 år gammal och börjar således trappa ner på sin tenniskarriär. Idag är han rankad 145 och jag tror att han kommer tappa ytterligare detta år. Sin formtopp hade han för 7-8 år sedan då han låg stabilt under 50-strecket under en längre period. Olivier är en spelare med bra grundspel, en okej defensiv och bra tålamod. Däremot har han en dålig serve, rent av en usel andraserve.

Philipp Petzschner - har också kommit till åren, fyller 29 om en vecka. Tysken är framför allt en mycket skicklig spelare på gräs, där han får utdelning av sin fina serve och djupa slice, vilket även passar bra på de flesta hardcourt-underlag. Genom åren har han även spelat mycket dubbel, på högre nivå än singel, vilket gjort att han utvecklat spelet framme vid nät.Förra veckan spelade båda två Challenger-turneringen i Dallas, där de även möttes i kvartsfinal. Petzschner vann med 6-2, 6-2 och servade fram för allt väldigt bra, Rochus tvärtom. 12 serveess + 0 dubbelfel av tysken, 1 serveess + 3 dubbelfel av belgaren. I övrigt hade tysken en svårare lottning, han slog Soeda och Troicki. Petzschner spelade även dubbel i Dallas och vann turneringen tillsammans med Melzer.

Spelarna har mött varandra 4 gånger tidigare, Rochus har vunnit 3, men det lägger jag ingen större betydelse i idag.

Bolagen tror på en mycket jämn match och jag håller inte riktigt med.
Får Petzschner ordning på sin serve så är halva matchen vunnen, samtidigt som han är en bättre spelare för tillfället. Jag håller nere insatsen något då det som sagt är ett kval.

Petzschner vinnare - odds: 1.90 - Pinnacle SportsFölj mig på twitter: @turboanka

bowser - 18 Mars, 2013, 16:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!