Speltips

Speltips KINGS/DUCKS

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-03-19 03:30 Spela här

Speltips KINGS/DUCKS
Land: Nordamerika Liga: NHL
Odds: 2.10/1.95 Speltips: RAK
2013-03-19 03:30 KINGS/DUCKS RAK 2.10/1.95 ATLaggeah

Tycker mig ha hittat 2 SJUKA! spel på NHL inatt. Skriver lite snabbt då jag har annat för mig!

Ducks RAK seger hemma mot Sharks ger 2.10
Kings RAK seger hemma mot Coyotes ger 1.95

Ducks ÄR ligans bästa hemmalag. 11 segrar och 1 förlust talar sitt tydliga språk.
10 raka hemmasegrar och då har endast 1 av dessa inte varit en seger efter 60 minuter utan matchen mot Colorade avgjordes i förlängning. Man har gjort 3 mål eller mer i 8 av dessa 10 matcher, ett bevis på att man har en stark offensiv. Ducks är ett bra lag på bortaplan, men ligans bästa på hemmaplan. Till exempel så fick man däng senast med 2-1 i förlängning mot Blues efter 6 raka segrar (hemma och borta), men 6 dagar tidigare hade Ducks hemmaplan i precis samma match och matchen slutade 4-2 till Ankorna.
Nu kommer Sharks på besök, som efter en bra start har varit riktigt dåliga. Trodde personligen på att Sharks skulle vara bra i år och var riktigt nära att lägga ett långtidsspel på att dom skulle vinna sin division just föra Ducks. Tacka gudarna för att det aldrig blev något spel då ducks ligger fjorton pinnar före. Sharks i sin tur är ett okej hemmalag men odugliga på bortaplan. 2 av 10 senaste bortamatcherna har slutat i seger och i ingen av dessa matcher har man gjort mer än 2 mål... KATASTROF med andra ord.
Dessa två lag möttes i början av säsongen på Ducks hemmaplan när Sharks fortfarande spelade bra hockey, men Ducks vann med 2-1 efter fulltid efter en bra tredjeperiod.
2.10 på rak är HELT SJUKT i mina ögon, 1.8 hade absolut spelats men 2.10 måste jag bara hugga tungt innan det sjunker. ML ger 1.68 och är klart spelvärt för den fege ;)

Andra matchen är ligans näst bästa hemmalag Los Angeles Kings som ska besegra bortasvaga Phoenix Coyotes. 10 av 13 har slutat i segrar för Kings på hemmaplan och då kom förlusterna i början när de var svaga och i en plattmatch mot Dallas för ett par veckor sedan. Senaste 10 har 9 slutat i seger på hemmaplan, och alla dessa under ordinarie tid, endast 2 av dessa med uddamålsmarginal.
Coyotes är också ett bra hemmalag men ett uruselt bortalag. Man är just nu på "bortautflykt", även kallad Roadtrip där de kommer från två förluster mot Blue Jackets och Blues där Coyotes inte lyckades göra ETT ENDA MÅL på 60 minuter mot Blues och 65 mot Jackets. Fruktansvärt pinsamt, faktiskt så lyckade man inte ens göra ett mål i straffläggningen mot Jackets och det är skrattretande. 7 av 10 senaste borta är förluster varav man har 3 raka borta UTAN GJORDA MÅL! Ducks vann enkelt med 2-0 i den tredje matchen i fråga.
Coyotes är så uddlösa offensivt på bortplan att Kalle Anka eller Spöket Laban hade kunnat vakta kassen utan att dom skulle få särskilt stora problem. Inatt är det förmodligen Jonathan Quick som står och då tror jag dom leker hem matchen.
Dock möttes dessa för 6 dagar sen då Coyotes tog en fin hemmaseger med 5-2 efter att Kings varit kvar i spelarbussen första 30, men nu är det hemmaplan och en helt annan grej!
RAKA ger alltså 1.95, kan säkert finnas högre och det tar vi med tungt här också. ML ger 1.58 och är också det spelvärt för den fege.

Likheterna mellan dessa två drabbningar är slående, och vi såg att Ducks kunde vinna enkelt hemma och sedan förlora borta mot Blues, så varför skulle inte Kings kunna slå coyotes hemma 6 dagar efter en bortaförlust mot just Coyotes?

Är så upphetsad över dessa spel att jag skriver slarvigt haha, men förhoppningsvis går mitt budskap fram!
Själv spelar jag:
SINGEL Kings RAK 1.95 TUNG INSATS
SINGEL Ducks RAK 2.10 TUNG INSATS
DUBBEL: Kings -1.5 och Ducks -1.5 till 8.54 LÅG INSATS (kan vara den mest spelvärda dubbeln jag någonsin gett mig på).

Känns lite för bra för att vara sant men sitter en av dessa så är det inte katastrof, sitter båda är det pollettregn.

WHOS WITH ME?!
Följ @BetPara på twitter där alla spel kommer upp!

Då vissa av er vill veta skadeläget så tar jag det också lite kort:)
Sharks:Thomas Greiss kommer inte till spel och Martin Havlat är day-to-day så att säga, han kommer alltså troligtvis inte spela inatt.
Ducks: Braud Staubitz är förtfarande inte tillgänglig för spel men han tränar med ansiktsmask, Nick Bonino är också borta inför kvällens drabbning.
Coyotes. Radim Vrbata är fortfarande borta med sin fot, Zbynek Michaleks fotled är fortfarande day-to-day, troligtvis lirar han inte ikväll heller.
Kings: Willie Mitchell och Matt Greene är båda borta från spel i nattens match, however så har dessa herrar kombinerat för en (1!) match tillsammans under denna säsong och vi vet ju alla hur det har gått utan dom, eller hur?

Tycker att skadorna inte har så stor påverkan på matchen förutom att Coyotes har två tunga avbräck. Inga nya stora skador har uppkommit senaste dagarna och lagen har inte behövt göra några större förändringar i laget inför kvällens match!

EDITERAD 2013-03-18 18.30:18

ATLaggeah - 18 Mars, 2013, 18:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ATLaggeah - 2013-03-18 22:36:38

Mitchx: Ja överspel när Kings spelat hemma brukar oftast gå in, men det känns otroligt mycket bättre för mig att spela Kings RAK! Lycka till, vi säger 5-2 så blir alla glada ;)

Mitchx - 2013-03-18 20:39:15

JO, men tackar :D
Det är ju rätt favorit med Kings, men Coyotes gör inte noll mål en tredje rak match i NHL. Båda tidigare mötena mellan lagen har slutat över och med tanke på att Coyotes inte gjrot mål på 2 raka matcher så lär ju inte fokus vara på deffensiven precis.
Kings har ju gjort 3,5 och 6 mål i sina tre senaste hemmamatcher så överspelet är mer intressant för mig till över 2 ggr.

ATLaggeah - 2013-03-18 18:35:12

Mitchx: Nu har du ditt skadeläge. Brukar inte lägga så mycket vikt i enskilda skador såvida det inte är superstjärnor som är skadade då lag som Kings och Ducks har ett starkt kollektiv. Som A!ex säger är Perry AVSTÄNGD och det avbräcket kan ha en viss negativ påverkan på Ducks PP, men det finns andra talangfulla spelare som kan göra jobbet. Starka defensiven gör att det säkert kommer att räcka med 2 PP mål inatt ;)

A!ex: Kör på Sharks om du tycker det! Men jag har mycket svårt att se att Sharks ska kunna göra någonting åt ligans bästa hemmalag, med eller utan Corey Perry.

zoogin_86 Sharks har jag inte rört sedan de förlorade i straffläggning efter 65 mållösa minuter för några månader sen. I deras form skulle jag inte ens röra dom med tång på bortaplan! Kör hårt! :)

A!ex - 2013-03-18 18:26:11

Kan ju även lägga till att Ducks saknar Perry som är avstängd. Tror på en ganska målsnål match. Visst är det fördel Ducks men Sharks är i grunden ett riktigt bra lag och kan slå de felsta om de har en bra dag. Tycker nästan 3.10 på Sharks lockar mer

Mitchx - 2013-03-18 18:08:38

Du har missat en VIKTIG detalj. Du skriver inget om skadeläget

zoogin_86 - 2013-03-18 17:32:02

Bra rek!! Jag är mer än helt å hållet på din linje. Ända brasklappen,, de senaste gångerna jag har spelat i hajarnas matcher har jag spelat MED dom!! Utan framgång, är visseligen ett par veckor sedan men alla som lirar ett lag vet ju att när man sen "vänder" och spelar emot så vinner dom givetvis :/ jag kommer att spela -1,5 på en dubbel och raka ettor!! Lycka till