Speltips Nuneaton-Grimsby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-19 20:45
Land: England
Liga: Conference National
Odds: 4,20
Speltips: 1
Spela på Speltips Nuneaton-Grimsby
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Nuneaton är som nykomling i Conference National för säsongen förberett för bottenstrid och strider hårt för poängen i varje match. Man släpper in förhållandevis lite mål men med lite för tunna resultat på bortaplan har laget haft svårt att nå tryggare mark i tabellen.

Formen är dock på uppåtgående med tre vinster, två insläppta mål och endast en förlust på den senaste månadens sex matcher. Helgens vinst mot bottenkollegan Lincoln beskrivs som klart rättvis. Chansen att snart få lämna 19:e-platsen och klättra över det nedre strecket bör därför vara stor.

I sjukstugan befinner sig, utöver långtidsskadade duon Noon och Taylor, endast mittfältaren Walker som är ett frågetecken här.

Gästande Grimsby siktar på uppflyttning men befinner sig för närvarande på femte plats efter att tre raka förluster har sett laget halka efter i tabellen. På söndag väntar dock fest med final i FA Trophy på Wembley, vilket tar det mesta av mediautrymmet kring laget nu.

De svaga resultaten på sistone förklaras främst av skadebesvär på flera tongivande spelare. Till tisdagens kamp är lagkaptenen och spelmotorn Disley, anfallaren Hannah samt mittbacken Pearson återigen osäkra. Det är tveksamt om de riskeras så här nära Wembleyfinalen. Ordinarie kollegan på innermittfältet, Niven, ser med ganska stor säkerhet ut att missa matchen dessutom. Pålitlige målleverantören Hearn gjorde efterlängtad comeback i anfallet i helgen mot Cambridge men sparas troligtvis nu.

Form och skadeläge pekar på att det här kan bli en betydligt mer oviss match än vad oddsen antyder. När gästerna dessutom pratar mer om biljettförsäljningen till söndagens fest på Wembley än om kvällens tuffa fight mot ett vilt kämpande bottenlag som Nuneaton, så kan skrällen ligga om hörnet. Hemmavinst ser definitivt ut att vara värd att prövas till ansenliga 4,20 hos William Hill.
Spela på Nuneaton-Grimsby hos William Hill
Spela nu
BSvensson - 19 Mars 2013 - 12:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: