Speltips

Speltips Dagens spel blandade matcher

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-20 20:00 Spela här

Speltips Dagens spel blandade matcher
Land: Italien o Belgien Liga: Liga
Odds: Olika Speltips: Speltips
2013-03-20 20:00 Dagens spel blandade matcher Speltips Olika gaisarn

Dagens säkra: Belgien div 2 Truidense-Aalst

Trudiense är ett starkt hemmalag då man har spelat hem 31 poäng på sin hemmaplan med ett facit på 9-4-1 stabilt!!
Man är det fjärde bästa hemmalaget (1p efter 2:an) i ligan och man kämpar för en uppflyttning och då krävs en seger här, speciellt då man möter ligans absolut sämsta bortalag.. Aalst har endast skrapat hem 4 poäng på 13 bortamatcher samt 12-30 i gjorda mål samt insläppta. Notera även att hemma laget har gjort 25 mål samt släppt in 7 på sin hemmaplan!

Dessa statistiker räcker gott och väl för ett spel Truidense måste vinna detta för att nå uppflyttning dem har inga nya skador/avstägningar enligt hemsidan. Har ingen jättekoll på hur spelar läget i aalst ser ut men 1.50 på dagens säkra säger jag inte nej till!! spelar även -1 2.20 samt -2 till 4.33


Dagens skräll: Varesa-Novara 2

Varessa har bra hemmaspel då man har 8-5-3 men hur är det då med formen? Jo den är riktigt dålig då man bara vunnit 1 av 6 matcher!! Den senaste hemmamatchen förlorade man med 3-4 hur man nu lyckas släppa in 4 mål på sin bortaplan, måste vara ett tecken på den dåliga formen dem beffiner sig i! dock var med mot serieledarna sassulo men ändå 4 mål är riktigt tungt..

Hur är då Novaras form?

Novara har stått för en lysande säsong och siktar mot uppflyttning trots sina -4 poäng från säsongens början är man med mot uppflyttning. Novaras form är lysande, man kan nästan säga att dem har bäst form i hela ligan 3-3-0 är formen samt 15-4 i målskillnad inga nämnvärda skador men vet att det var någon spelare som drog på sig en utvisning förra matchen, men han var en inhoppare tydligen:)

Novara är ett bra bortalag och har bättre kvalite på laget än Varesa samt en mycket bättre form. Novara bör inte ligga på fina 3.50 då jag personligen ser Novara som favoriter i detta underbara möte, blir extremt kul att följa matchen på livescore då jag är relativt säker på att det blir mycket mål!

Dagens dubbel: Trudiense-Aalst 1, -1 samt Varessa-Novara över 2.5 mål till 2.25

Lappen ger ca 5 ggr pengarna mycket fint odds!!

Om man även vill lägga till en trippel så lägger man till matchen färjestad- Modo en 1 till 1.50 ggr degen formstarkt färjestad som möter formsvagt Modo,

Tackar för mig, lycka till!!


Taget från min kompis som blev bannad på rekatochklart för att länkat sin spelblogg

gaisarn - 20 Mars, 2013, 18:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
gaisarn - 2013-03-20 18:50:37

Www.bettingprinsen.blogg.se om ni vill se mera spel framöver:)