Speltips

Speltips Granlo BK v Storvreta IBK

Sport: Innebandy Spelstopp: 2013-03-21 19:00 Spela här

Speltips Granlo BK v Storvreta IBK
Land: Sverige Liga: Superligan Slutspel
Odds: 2,00 Speltips: Bortalaget Över 5,5 Mål
2013-03-21 19:00 Granlo BK v Storvreta IBK Bortalaget Över 5,5 Mål 2,00 IB.

Granlo BK v Storvreta IBK @1,85 Nordicbet

Granlo, Superligan absolut bästa hemmalag ska ta sig an Svenska Mästarna Storvreta i den fjärde kvartsfinalen av fem. Storvreta leder med 2-1 i matcher och kan avgöra här, vilket jag tror.

Granlo har hemmaraden 11-1-1 under grundsäsongen. Förlusten kom mot Warberg. Grejen var att TV4 var på plats och då rullade man ut sin gummimatta. Granlo har resterande vinster på sin äckliga och svårspelade parkett. En parkett som man INTE kommer få spela på ikväll. TV4 är återigen på plats och nu rullar man ut mattan. Det var de sista man ville i Granlo.

Det står 2-1 i matcher, efter resultatmässigt jämna matcher. Däremot så ljuger siffrorna lite. Hemma i Fyrishov på gummimattan har Storvreta vart överlägsna. I tisdags vann man skotten med hela 29-13 vilket gjorde att man också vann matchen med 4-1. I första matchen vann man skotten med 55-23. Det är ett tungt bevis på att Storvreta dominerar matchbilden.

Granlo har endast Samuelsson som man lever på för tillfället. Sen har man ju muren Åhrberg i kassen som har vart riktigt, då menar jag riktigt bra. Men att han ska stå emot Storvretas offensiv ännu en gång, ja det blir svårt.

Gummimattan in gör så att Granlos stora fördel försvinner. Storvreta plockar hem denna match med 3-4 bollar. Spelar 3 units på Storvreta till 1,85 hos Nordicbet Spelar även 2 units på Storvreta Över 5,5 mål till 2,00 hos Ladbrokes .

Twitter: Johanssons1990

IB. - 20 Mars, 2013, 22:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-03-21 18:11:16


Om några timmar spelar Granlo den fjärde kvartsfinalen mot Storvreta.
Tränaren Magnus Näsman tvingas till en förändring i förstafemman.
Relaterat
I kväll kan Granlo BK:s säsong ta slut om laget förlorar kvartsfinalen mot Storvreta som leder kvartsfinalserien med 2–1 i matcher.
Granlos tränare Magnus Näsman tvingas göra en ändring i sin förstafemma. Backen Rikard Grönblad kommer inte till spel och istället kliver Anton Eriksson in i det första backparet tillsammans med Robin Nilsberth.
Så här ställer Granlo upp i kväll:
Målvakt: Tomas Åhrberg.
Förstafemman: Robin Nilsberth, Anton Eriksson – Jonas Berglund, Johan Samuelsson, Andreas Lindqvist.
Andrafemman: John Lehnberg, Kristoffer Asp – Patrik Svensson, Anton Samuelsson, Christoffer Ekstrand.
Tredjefemman: Johan Wedin, Mikael Lundin – Daniel Nordlund, Anton Uhlin, Alexander Johansson.
Avbytare: Niklas Bäckström