Känns som Llodra har varit med på touren i evigheter, visserligen har han hunnit bli 32 år men hans spel har inte förändrats så mycket för det. Fransosen är en av få spelare på touren som fortfarande spelar serve - volley, något som egentligen är hämtat från dubbeltennisen men som inte används lika flitigt i singel, framför allt inte nuförtiden. Llodra är fortfarande en mycket duktig dubbelspelare och jag vill påstå att han har det vassaste volleyspelet på singeltouren, samt en väldigt bra första- och andraserve. Hans backhand är också av hög klass.

Llodra spelade första omgången i Miami igår, där han slog landsmannen Paire med 7-6, 6-2. En liten svängig match där Llodra låg under med 4-1 i första set men kunde vända tillslut. I övrigt trivs Llodra väldigt bra på hardcourt, hans offensiva spel passar bra på lite Snabbare banor. 7 vinster och 4 förluster är resultatet för i år, vinster mot Tsonga och Tipsarevic och tagit set mot Del Potro bland annat. Senast i Indian Wells lämnade han WO mot Raonic, anledningen var att han hade en känning i höften, men idag ska den inte sätta stoppa för spel.

Fognini är en lurig spelare, i vissa matcher är han helt omöjlig att bedöma. Orsaken till detta är att han ofta uppträder väldigt nonchalant, vilket vi fick ett tydligt bevis på i senaste mötet med Djokovic. I den matchen förlorade han första set med 6-0, italienaren gick runt och svor för sig själv och slog ut flera bollar med ”flit”. Men i andra set börjar han helt plötsligt spela tennis i världsklass. Han spelade ut Djokovic, bröt hans serve 2 gånger och vann setet med 7-5. Men så kom motgången direkt i tredje set och då såg det uppgivet ut igen.

Fogninis ranking (36) tycker jag ljuger lite, han är väldigt ojämn och den skulle lika gärna kunnat ligga på det dubbla. I år har han klättrat 9 placeringar, 225/280 ATP poäng har han tagit på grus.

Jag tror vi kommer få se en match där Llodra håller sin serve rätt enkelt, Fogninis servegames kommer bli väldigt avgörande, han har egentligen en bra serve men i vissa perioder kan han slå dubbelfel efter dubbelfel, då gäller det att Llodra är bestämd så han kan dra nytta av italienarens humörsvängningar.

Jag tror Llodra har minst 60 % vinstchans, vilket motsvarar 1.65 i odds. Därmed spelar jag 4/5 units.

Llodra matchvinnare - odds: 1.80

Följ mig på twitter: @turboanka

This is the stats tab
This is the post tip