Speltips

Speltips Winnipeg Jets - Washington Capitals

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-03-22 01:00 Spela här

Speltips Winnipeg Jets - Washington Capitals
Land: Nordamerika Liga: NHL
Odds: 2.10 Speltips: Jets RAK
2013-03-22 01:00 Winnipeg Jets - Washington Capitals Jets RAK 2.10 ATLaggeah

Winnipeg Jets - Washington Capitals 01:05
Jets RAK 2.10 MEDEL insats

Winnipeg Jets har verkligen kommit igång nu. Man kommer senast från en match inatt mot Bruins där det länge såg ut att bli förlust, men 3 mål sista 8 minuterna vände till en 3-1 seger och publiken blev helt loco. Detta måste vara otorligt skönt för spelarna att få ta en riktigt fin skalp hemma och chargongen i laget kommer vara mycket positiv inför nattens match. 4/5 senaste vinst (3 FT) och på MTS Centre har man verkligen lyckats bra. 4/5 senaste seger där, alla inom FT och alla med minst 2 mål (3st 3-1 vinster) vilket tyder på en trygghet hemma i Winnipeg. Winnipeg är galna för ishockey och det är alltid utsålt i MTS Centre. Nu har Jets visat stabilitet och klass under en något längre tid och slutspelsfeber börjar krypa in i Winnipegborna trots att det är 18 matcher till som ska spelas.
Capitals är upp och ner i år. Igår natt förlorade man på bortaplan mot Penguins efter en svettig match där slutresultatet skrevs till 2-1. Endast 2/6 senaste segrar och då har alla förluster kommit under ordinarie tid. På bortaplan har man 3/4 senaste förluster och alla under FT. Trots sina offensiva kvaliteer så lyckas man inte producera tillräckligt mycket mål. 1 mål vardera under sina senaste bortamatcher kommer absolut inte hålla mot Jets idag.
Jag tror att Jets kommer gå ut på isen och vara det bättre laget, och när RAKA segern ger 2.10 tar jag det med MEDEL insats. Jets är bättre form just nu och publiken bär laget. ML ger endast 1.66 och med tanke på att straffar är lotteri gillar jag inte att spela så låga odds. Då tar jag hellre RAKA till 2.10!

Följ @BetPara på twitter för alla spel! NHL har verkligen levererat på sistonde! :)

Lycka till och kommentera gärna vid rygg :)

ATLaggeah - 21 Mars, 2013, 22:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!