Speltips

Speltips Dubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-03-22 15:00 Spela här

Speltips Dubbel
Land: USA Liga: ATP - Miami
Odds: 1.95 Speltips: Cilic + Haas
2013-03-22 15:00 Dubbel Cilic + Haas 1.95 bowser

Giraldo - Cilic

Santiago Giraldo startade detta år på plats 57, men har tappat till plats 90 som han ligger på just nu. Mycket märkligt då han i vanliga fall är en duktig grusspelare.
Colombianen har inga direkta svagheter men inte några utmärkta styrkor heller. Emellanåt smäller han in några grymma returer. Giraldo är inne i en formsvacka och har dåligt självförtroende för tillfället

Marin Cilic har detta år klättrat 4 placeringar på rankinglistan, ligger inför turneringen på en 11:e plats och har spelat väldigt stabilt. 12-4 i matcher samt en titel har han skrapat fram. Kroaten har en hård serve, stabila grundslag och trivs på hardcourt. Kort och gott är han på väg in i sin livs form.

2-0 i inbördes möten till Cilic, båda matcherna spelades på hardcourt.

Sijsling - Haas

Igor Sijsling håller för det mesta till på Challenger-touren. Han har endast spelat 45 ATP-matcher trots att han är 25 år. Den enkla förklaringen är att han inte håller måttet helt enkelt. När det gäller spelet har han en bra serve och duglig forehand men i övrigt finns det inte mycket som håller hög klass. Rankad 74:a, en siffra som skulle varit det dubbla om han spelat mer riktig tennis.

Tommy Haas, den gode tysken som fyller 35 år om mindre än 2 veckor. Något som absolut inte märks. För exakt ett år sedan så var han rankad 145. Då trodde många att hans karriär var över, MEN som han arbetat sig tillbaka. Idag är han rankad 18 och tillbaka i storform. 10-5 i år och förluster mot Del Potro, Gulbis och Raonic är inget han kan göra åt. Haas gjorde en grym turnering i Indian Wells men hade otur att stöta på Del Potro. Haas är nästintill en komplett tennisspelare, grym defensiv, stabil backhand och bra serve.

2-0 i inbördes möten till Haas, båda matcherna spelades på hardcourt i år.

Cilic + Haas - odds: 1.95 - BwinFölj mig på twitter: @turboanka

bowser - 22 Mars, 2013, 01:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!