Speltips: Wacker Burghausen-Alemannia Aachen

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-23 14:00
Land: Tyskland
Liga: 3.Liga
Odds: 4,33
Tips: 2
Tre hängmatcher i tyska 3.Liga på lördag och i mötet mellan Wacker Burghausen och Alemannia Aachen tycker jag att det finns bra spelvärde i tvåan.

Aachen genomgår en mardrömssäsong präglad av ekonomiska problem med konkurshot hängande över sig, spelarflykt i januari och därtill nyligen bestraffat med två poängs avdrag av DFB. Med tanke på de omständigheterna är det inte så konstigt att laget kämpar i botten av tabellen men med endast två poäng upp till strecket har man fortfarande goda chanser att klara kontraktet.

På slutet har man gjort flera bra insatser och resultatraden med tre raka förluster gör inte lagets dagsform rättvisa. Efter den klara segern mot Stuttgarter Kickers i februari har man varit det bättre laget och värt poäng både mot Unterhaching och mot Babelsberg. Senast föll man klart mot det formstarka topplaget Pressen Münster men Aachen dominerade den matchen tills Kefkir blev utvisad i 37:e minuten och även med en man mindre höll man emot betydligt bättre än vad 1-4 till slut antyder.

Formen är som sagt inte alls så dålig som resultaten antyder och med lagkaptenen Herröder samt defensiva mittfältsduon Drevina och Andersen tillbaka nu ser det även ljusare ut i truppen. Mittfältaren Kefir är avstängd och viktige backen Erb samt Stehle och F. Müller är fortfarande skadade.

Wacker Burghausen gick överraskande starkt i höstas och man var med i toppstriden på allvar till i början
av november. Sedan dess har laget dock tappat mark och efter nyår har man endast vunnit en av nio matcher och formen har varit tveksam en längre tid. På slutet har man inkasserat rättvisa förluster mot topplagen Karlsruhe och Heidenheim och inte heller i matcherna mot Rostock och Wehen innan dess fick man spelet att stämma.

Till detta möte har man dessutom avbräck på ett antal tongivande spelare. Mittfältsregissören Mokhtari
(4 mål, 6 assist) är avstängd och ordinarie mittbacken Aupperle är liksom högeryttern Kulabas ny på skadelistan. Därtill är duktige vänsterbacken R. Schmidt och vänsteryttern Schwarz fortfarande indisponibla.

Med tanke på dagsform och hemmalagets avbräck känns den här matchen vidöppen. Aachen har trots alla motgångar den här säsongen fortsatt att visa bra moral på planen och man har klar skrällchans mot försvagat Burghausen. William Hill har höga 4,33 på tvåan och det kan jag inte motstå.
  Wacker Burghausen-Alemannia Aachen
Spela på Speltips Wacker Burghausen-Alemannia Aachen
Kallberg - 22 Mars 2013 - 20:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
18:15  Assar - Shibaev
Bordtennis - World cup - Assar
1.83
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
21:00  West Ham - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
1.85
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming