Speltips: Eintracht Braunschweig-Dresden

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-28 20:30
Land: Tyskland
Liga: Zweite Bundesliga
Odds: 1.70
Tips: 1
Det är uppladdat för publikfest då Eintracht-Stadion är slutsåld sedan veckor tillbaka och det väntas upp mot 1600 bortasupportrar.

Eintracht Braunschweig har varit solida under hela säsongen och laget har sedan omgång 2 innehaft en av två direktplatser till Tysklands finrum nästa säsong. Nu, 24 omgångar senare har Eintracht 11 poäng ner till Kaiserslautern på tredjeplatsen med 8 omgångar kvar att spela. Eintracht hade en period i slutet av Februari/början på Mars med tre raka ligamatcher utan seger men studsade tillbaka senast då Bochum besegrades på bortaplan efter att skyttekungen Kumbela avgjorde i slutminuterna. Det är ingen fara med formen. Det händer att lag som är så överlägsna och har ett så stort försprång poängmässigt kan sakna den hundraprocentiga motivationen/koncentrationen i enstaka matcher under en säsong. Eintracht är mycket svårslaget hemma i Braunschweig och är seriens bästa hemmalag med raden 9-3-1 24-10.


Dresden har varit en stor besvikelse denna säsongen och slåss för sin överlevnad i bottenstriden. Laget ligger på nedflyttningskvalplats med två poäng upp till säker mark och två poäng ner till en av två nedflyttningsplatser. Dynamo Dresden reser till Braunschweig med två raka förluster i bagaget. Förlusten mot bottenkollegan Aue följdes upp av 0-2 hemma mot Köln veckan efter. Dresden har varit svaga på resande fot där laget bara har skrapat ihop 9 av 39 möjliga poäng. Dresdens lagkapten och tillika bästa målskytt Mickael Pote klev av med en allvarligare knäskada senast mot Köln och anfallaren missar troligtvis resten av säsongen. Ett mycket tungt bakslag för gästerna i kampen om nytt kontrakt.


Vi kan vänta oss ett stort bollinnehav av hemmalaget mot ett defensivt inriktat Dresden. Gästerna har haft stora problem att hitta rätt i offensiven de senaste matcherna. Det är därför extra tungt för Dresden att bästa målgöraren och ledaren som ska visa vägen på plan blir skadad när säsongen går in i sitt slutskede och med tanke på Dresdens prekära tabelläge. Eintracht Braunschweig har satt sig i ett utmärkt läge inför slutspurten och kan gå ut avslappnat utan vetskapen att en förlust här skulle vara ödesdigert. Tvärtom för Dresden som har underpresterat och måste börja ta trepoängare nu. Eintracht Braunschweig vann mötet i Dresden tidigare under säsongen med 2-0. En spelare som är ett ess i rockärmen i alla lägen är Eintracht Braunschweig skyttekung Domi Kumbela som leder den totala skytteligan i Zweite med 16 fullträffar något som Dresden saknar. Eintracht Braunschweig tar ytterligare ett steg närmare Bundesliga under Torsdagskvällen, det är känslan.
  Eintracht Braunschweig-Dresden
Spela på Speltips Eintracht Braunschweig-Dresden
Killer - 27 Mars 2013 - 23:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
SS - 2013-03-28 01:35

Förresten, i den matchen gjorde Poté det enda målet och precis som du skriver så var han enormt viktig för deras offensiv.

SS - 2013-03-28 01:33

Var själv på plats då Dynamo lyckades vinna över Hertha för några veckor sedan men trots de tre poängen var Dresden riktigt rackliga. 1,70 låter som ett bra spel!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming