Speltips

Speltips Watford–Burnley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-29 16:00 Spela här

Speltips Watford–Burnley
Land: England Liga: Championship
Odds: 1,95 Speltips: 1
2013-03-29 16:00 Watford–Burnley 1 1,95 BSvensson

För Watford är det bara direktuppflyttning som gäller. Den tredjeplats man nu befinner sig på är inte något man nöjer sig med och efter två oväntat svaga insatser och förluster innan uppehållet så är det full satsning för tre poäng nu. Oavgjort mot Burnley skulle vara en missräkning.

Att Zola kanske har Championships mest spännande trupp till förfogande känner vi till vid det här laget och i korta perioder när formen har tillåtit, så har man också visat prov på ett spel på planen som verkligen förtjänar en Premier League-publik.

Skador på Neuton, Hoban och numera även Nosworthy tunnar ut backbeståndet, som dock är ofattbart stort så kapabla kandidater för startuppställningen saknas inte. Rutinerade Hall är exempelvis tillgänglig igen. I förlustmatcherna mot Barnsley och Blackpool saknades nyckelspelaren på mittfältet, Abdi. Enligt rapporterna ska han kunna vara klar för spel nu, vilket är ett stort plus. Möjligen kan Almunia dessutom vara tillbaka i målet efter fyra matchers frånvaro. Obligatoriska små frågetecken kring Doyley och Vydra efter landskampsuppdrag oroar inte nämnvärt.

Burnley har efter klena prestationer och resultat i både februari och mars tappat i tabellen och befinner sig nu på en tämligen oinspirerande elfteplats. Chansen till playoff är inte längre realistisk med tio poäng upp till strecket och sett till hur spelet har sett ut verkar man redan tappat tron. Senast stod man dock för en kraftsamling i derbyt mot Blackburn som sånär gav en vinst men den sena kvitteringen lär ha sänkt moralen ordentligt. Med 49 poäng insamlade behöver man emellertid inte bry sig om att titta nedåt i tabellen.

Vänsterbacken Mee är avstängd och tunge mittfältskuggen Marney saknas sedan tidigare. I övrigt störs man inte våldsamt av skador.

Här finns anledning att tro på att ett ganska taggat Watford, som med både större kapacitet och bättre motivation, ska kunna avfärda Burnley efter nittio minuter på Vicarage Road. Oddsen för detta är förvånansvärt tilltalande och jag lirar ettan till 1,95 hos bet365 . En sista koll på den definitiva startelvan kan förstås vara förnuftigt innan man lägger sitt spel.

EDITERAD 2013-03-29 10.33:50

BSvensson - 29 Mars, 2013, 10:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!