Speltips

Speltips Leksand v Rögle

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-03-30 16:00 Spela här

Speltips Leksand v Rögle
Land: Sverige Liga: Kvalserien
Odds: 1,95 Speltips: Leksand -1,5
2013-03-30 16:00 Leksand v Rögle Leksand -1,5 1,95 holms

Det här är i min värld alltså HELT otroligt. Nästan dubbla degen. Halleluja!
Jag såg Rögle spela hockey i torsdags. Det fanns en liten, liten chans till att få spela elitserien nästa säsong. Men man var helt ointresserat av att ta den.
Det var så håglöst att man såg redan efter ett par minuter att Örebro skulle få en enkel resa. I spel fyra mot fem så såg det ibland inte ut som om man ens hade lust att hålla tätt. En box som andades jultomte. Och det inför en hemmapublik som pröjsat inträde.
Men det blir ju lätt så när man pröjsat för dyra importer som ej vill offra några hörntänder när ettårskontrakten ändå snart är på väg att ta slut och lägenheten i Ängelholm ska städas ur.

Leksand säkrar ett elitseriekontrakt vid ett oavgjort resultat. Det kommer man naturligtvis inte att nöja sig med, det fungerar ju inte så i den här sporten. Full gas från start och när målen kommer att trilla in, ja ju mer kommer skåningarna att längta därifrån.
Jag tycker att Leksand har ett bättre lag än Rögle. Och nu har man hemmaplan. Med allt att spela för. Mot ett Rögle som inte ens bryr sig om sin yrkesstolthet längre.
Den som inte anser att det stinker enkel hemmaseger här är jag väldigt intresserad att lyssna på.

holms - 30 Mars, 2013, 08:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Raz - 2013-03-30 10:13:02

Holms, ma man! Vem!??!