Speltips

Speltips Arsenal - Reading

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-30 16:00 Spela här

Speltips Arsenal - Reading
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.53 Speltips: Arsenal ö0,5kort
2013-03-30 16:00 Arsenal - Reading Arsenal ö0,5kort 1.53 jaggeNN

Arsenal - Reading

Idag kommer vi få se ett Arsenal som dominerar matchen från minut 0 till 90. Readings agerande mot topplag i tidigare matcher har sett ut på följande sett att man försökt ligga på rätt sida hemma och gå på kontringar samt utnyttja sin styrka på fasta situationer. Arsenal som med sitt kontrollerande och snabba passningsspel kommer att spendera mycket tid på Readings planhalva. Alla vi Premier League fans vet att Arsenal har en tendens att tappa boll ibland i farliga lägen och detta kan leda till en och annan kapning eller tröjryckning för att stoppa den kommande omställningen. Arsenal är ett lag som sällan går i från en match med 0 varningar, utan brukar ofta lyckas skrapa ihop 1-2 varningar per match. Tittar man på lite statistik så kan man se att SAMTLIGA spelare som spelat för Arsenal i år har fått ett kort. Premier League är en av de tuffaste ligorna ute i Europa när det handlar om fysiskt spel. Att få 1.53 på att ett lag ska få ett kort i matchen är därför väldigt uppskattat. Med spelare som Jack Wilshere, Per Mertesacker, Cazorla, Giroud mm. kan detta spel mycket väl sitta efter 10min.

Scenarier:
Wilshere drar en välkänd bensax efter att ha tappat bollen.
Giroud sparkar bort bollen som den egoistiske fransmannen som han här efter ett domslut som inte gynnat honom.
Mertesacker skogshuggaren från Tyskland, men troligtvis den segaste mittbacken i Premier League rycker sönder motståndarens tröja efter att hamnat på efterkälken.

Många fler scenarier kan vi få bevittna och jag känner mig väldigt säker på att detta spel kommer sitta.

Alltså Arsenal ö0,5kort på bet365 finns till 1.53. Spelas med 3/5 units.

Följ mig gärna på twitter @kindbergjakob för att få lite speltips då och då. Ryggar ni eller har andra synpunkter på denna motiveringstext eller spel kommentera gärna.

jaggeNN - 30 Mars, 2013, 11:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Frostline - 2013-03-30 12:30:47

Arsenal är det laget som dragit på sig minst antal kort av alla i hela ligan denna säsong.. Bara så du vet.

Sventumba - 2013-03-30 12:05:08

Om du läst på lite hade du sett att Wilshere är skadad och missar matchen. Dock tror jag ditt spel går in ändå. Ett lag med 0 varningar efter 90 min är ett lag om inte kämpat.