Speltips: Aston Villa-Liverpool

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-31 14:30
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.70
Tips: BLGM/Ö2.5
Bara en match under söndagen i Premier League. Den går mellan två lag som fortfarande har allt att spela för med 8 omgångar kvar. Aston Villa är nere i bottenträsket med en trepoängare kan här på allvar få dem att känna sig mer trygga än man gjort egentligen under hela säsongen. Liverpool har fortfarande förhoppningar om en Europa-plats nästa säsong men en förlust här kan få dem att inse att så kanske inte kommer bli fallet.

Defensiven har varit vad som har strulat hela säsongen för båda lagen, Aston Villa har släppt in 36 mål på 30 matcher vilket är näst sämst i hela ligan. Bara Chelsea och United har gjort fler mål än Liverpool men ändå ligger man på 7:e plats eftersom man släppt in fler mål än lag som ligger i mitten av tabellen.

Bara två gånger på de 14 senaste matcherna har Båda lagen gör mål-spelet inte suttit när Aston Villa spelat. Liverpool har visserligen lyckats hålla nollan några gånger på senaste men det är alltid i drabbningar då allt fullständigt lossnar offensivt och allt stämmer eller precis tvärtom - då INGENTING funkar. När Liverpool får till en ”normal” och ”beräknelig” insats denna säsong så är det då det ”oberäkneliga” händer. En stabil seger borta mot Wigan följdes upp av en vändning på hemmaplan mot Tottenham som följdes upp av ett fullständigt magplask mot Southampton.

Senast lagen möttes var det också en fullständig blixt från klar himmel då ett formsvagt Aston Villa åkte till Anfield, ledde med 3-0 tidigt och sedan vann utan att förta sig med 3-1. Denna match som nu stundar på Villa Park kan sluta precis hursomhelst i termer av 1X2-tecken men vad jag tror vi har att se fram emot är en svängig match med chanser åt båda håll. Chanser som i förlängningen då kommer innebära mål åt båda håll med tanke på att både lagen har offensiva spelare i fin form med gott självförtroende.

Jag kan se ett magplask från Liverpools sida samtidigt som jag kan se ytterligare en insats där allt stämmer och där man pumpar på offensivt och där boll efter boll trillar in. Vad jag inte kan se är en tight 0-0 eller målsnål match. Därför finns två spel som man kan välja mellan med snarlikt odds:

Över 2.5 mål finns till 1.70 på Ladbrokes samtidigt som BLGM hittas till 1.67 hos samma bolag.

Lycka till med vad ni än väljer lads!
Twitter: @RalleArvid
  Aston Villa-Liverpool
Spela på Speltips Aston Villa-Liverpool
RalleArvid - 30 Mars 2013 - 14:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
19:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.95
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming