Speltips: Leeds-Derby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-01 18:00
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2,40
Tips: 1
bet365 livestreamar matchen.

Efter tre oavgjorda och en förlust i derbyt mot Huddersfield, med kostsamma mål bakåt i slutminuterna i tre av kamperna, tog Leeds tag taktpinnen senast och pressade Ipswich rejält den inledande halvtimmen innan en onödig utvisning ändrade matchbilden fulltständigt. Med en elfteplats i tabellen och åtta poäng under strecket är känslan att playoff-tåget är på väg att lämna perrongen. I restprogrammet har man dock kvar att möta just Brighton, som sitter på den sista playoff-platsen för stunden, så ännu återstår en liten chans. Allt annat än en vinst i måndagens match mot Derby betyder dock att säsongen får anses vara slut.

Lees saknas i mittlåset på grund av avstängning. Pearce ersätter troligtvis - han har spelat mycket på positionen och har även kamperat med Peltier förr. I övrigt inga avbräck då man nu är i det närmaste befriat från skador.

Derby kommer från två raka vinster och vann lika klart som förtjänt senast över Bristol City. Det är dock en oerhörd skillnad på hur laget uppträder hemma på Pride Park (10-7-3) och i bortaspelet, där man på de tretton senaste matcherna har förlorat nio. Några playoffdrömmar bär man inte på även om man nu befinner sig på platsen under Leeds med en poäng mindre inspelad.

De senaste åren har Derby lyckats vinna detta rivalmöte åtta matcher i följd. Det är en respektingivande svit men också så märklig och iögonfallande att den i mina ögon tigger om att brytas. Onekligen är det hög tid för det nu.

Rutinerade vänsterbacken Roberts saknas troligen igen vilket i så fall innebär oförändrat lag jämfört med senast.

Leeds resultatrad de senaste veckorna skrämmer ingen men spelet har alls inte varit dåligt och man har tveklöst haft marginalerna emot sig. Kapacitet saknas inte och mot bortasvaga Derby är det bara trendbrott och vinst som gäller. 2,40 hos William Hill känns därför fullt spelbart.
  Leeds-Derby
Spela på Speltips Leeds-Derby
BSvensson - 1 April 2013 - 02:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming