Speltips

Speltips Fulham-QPR

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-01 21:00 Spela här

Speltips Fulham-QPR
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.95 Speltips: Ö2.5
2013-04-01 21:00 Fulham-QPR Ö2.5 1.95 RalleArvid

Fem raka rekade spel satta och dessa till tämligen höga odds dessutom, lägsta till 1.70. Idag hoppas jag flytet håller i sig och har hittat ett lir till fina 1.95x när det åter är dags för Premier League.

London-derby i båtrace-land och sista chansen har det talats om vad gäller QPR i ganska många veckor nu, men nu, ja, om ens det är en chans så är det den ABSOLUT sista.

7 poäng från säkerhet med 8 matcher kvar att spela och Harry’s mirakulösa flykt från nedflyttning ser allt mer avlägsen ut. Vad som framförallt har gjort att jag trott på QPR länge denna säsong trots utsatt läge är att man ägt en oerhört stabil defensiv till skillnad från sina konkurrenter kring nedflyttningsstrecket. Det är dock en tendens som förändrats och man har inte hållit nollan en enda gång på de fem senaste matcherna, paradoxalt nog precis när målskyttet börjat lossna.

Fulham har varit lite tightare målmässigt på sistone men ikväll gäller lite andra förutsättningar än vad som varit fallet fram tills nu. Fulham har ingenting att spela för, inte ens hemmapublik (då det mest passionerade fanet på Craven Cottage är statyn av Michael Jackson utanför arenan). Man ligger på 10:e plats men har två matcher till godo och det ska absolut inte vara några problem att undvika nedflyttningsstriden.

Efter en fantastisk seger borta på White Hart Lane senast som i princip säkrade kontraktet finns risken att man nu kommer mer avslappnade/oinspirerade till denna drabbning både med tanke på motstånd och situation i tabellen.

Trots att man vann senast mot Spurs är man det sämsta laget av alla vad gäller plockade poäng i London-derbyn. Jag ger QPR lite små chanser att nå ett resultat här men framförallt tror jag det blir full fart framåt åt båda hållen och ett QPR som varken kommer ha råd att ligga på defensiven eller ge upp offensiven oavsett ställning tills slutsignalen har gått.

När dessutom en av, enligt mig, ligans bästa anfallare, Berbatov är i storform kommer det finnas stora chanser att det kommer ringa även bakom Cesar/Green ikväll.

Till skillnad från spelbolagen tror jag på målrikt ikväll. 1.95x pengarna hos bet365 .com för Ö2.5 känns bra.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 01 April, 2013, 12:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!