Speltips

Speltips Kazakstan - Tjeckien

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-04-03 20:00 Spela här

Speltips Kazakstan - Tjeckien
Land: Kazakstan Liga: Davis Cup
Odds: 1,60 Speltips: Tjeckien
2013-04-03 20:00 Kazakstan - Tjeckien Tjeckien 1,60 Poldan

Hur mycket jag än letar kan jag inte se ett annat lag än Berdych, Stepanek, Rosol och Hajek som åker till Kazakstan för att ta Tjeckien vidare till en semifinal. Jag är övertygad om att Tjeckien tar sig vidare även utan världssexan i laget. Jan Hajek skulle kunna spela första rubbern och ändå skulle Tjeckien vara favoriter.

Kazakstan ställer upp med Kukushkin, Korolev, Golubev och Schukin. Ingen spelare innanför topp100 och dessutom en formsvag liga. Egentligen är det bara Korolev som har något som ens kan liknas vid form. Tjeckien å andra sidan har samtliga spelare i laget inom topp100 och de är knappast ovana vid grus.

Korolev/Schukin tar hand om dubbeln och ställs troligtvis mot Berdych/Stepanek. Även i den matchen är Tjeckien favoriter, precis som i övriga fyra matcher.
I åttondelsfinalen skrällde Kazakstan mot Österrike som spelade med, en för tidpunkten, otroligt formsvag Melzer som i princip får ta på sig hela förlusten.

Det vore för sjukt om Kazakstan skräller igen och jag tycker 1,60 är vrålvärde om Berdych startar. OK värde utan världssexan. Det här ska vara klasskillnad, särskilt med tanke på att tjeckerna till och med är favoriter i dubbeln.
Unibet säger 1,60.. jag säger att det är för högt.

Matchserien startar den 5:e april.

Edit: Berdych spelar inte, vidhåller dock att Tjeckien ska vinna detta.

EDITERAD 2013-04-01 18.08:52

Poldan - 01 April, 2013, 18:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!