Speltips: Skellefteå Pingvinerna

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-04-03 19:00
Land: Sverige USA
Liga: Elitserien NHL
Odds: runt 5 ggr
Tips: 2 och 2
Dagens slutspelsmatch går i Cloetta Center mellan Linköping och Skellefteå. Det är fjärde matchen som spelas och alla de tre tidigare mötena har gått till förlängning. Skellefteå har 2-1 i matcher och vunnit de två senaste matcherna vilket är en psykologisk fördel. Skellefteå samt Linköping dras med skador på spelare och ikväll väntas några mindre etablerade spelare få chansen.

Dagens match kommer bli en batalj där Skellefteå kommer gå vinnande under ordinarie tid. Detta grundas i att Engstrand i Linköpingskassen inte kommer kunna vara snudd på omänsklig hur länge som helst samtidigt som Skellefteå som lag har spelat bättre än Linköping. Som jag känner det är det bara en tidsfråga hur länge Linköping ska orka gneta sig kvar i matcherna och lyckas få ner Skellefteås fart.
Jag tror inte att resultatet kommer springa iväg alltför mycket till Skellefteås fördel eftersom de kommer vara ytterst konsekventa med en hög tredjegubbe under sista perioden. Med detta sagt tippar jag att matchen slutar 1-4.Pingvinerna kommer till Manhattan med en 4-1 förlust hemma mot Buffalo vilket bröt deras vinstsvit som var runt 10 matcher. Pingvinerna saknar Crosby eftersom han fick käken sönderskjuten förra veckan, däremot har de fått in powerforwarden Jerome Iginla. Personligen anser jag att Iginla är en skugga av sitt forna jag då han var dominant i Calgary vilket jag menar är en felsatsning av pingvinernas ledning (detta trots att krönikörer osv menar att Calgary drog en riktig nitlott).

Rangers fick in Clowe från Hajarna men vad jag förstått kommer han ej till spel redan i natt. Clowe är annars en spelare som haft det trögt i år men jag tror han kommer lyfta sig rejält i och med klubbytet. Clowe har den tuffhet som Rangers behöver för att vinna puckarna längs sargerna, Tortorella style. Gaborik och Richards är två riktiga skämt som glider omkring på en skridsko och är enligt mig TOTALT värdelösa och dessa två ska bland annat visa vägen. Utan Hagelin, Lundqvist, Stephan och Nash hade Rangers legat långt efter i kampen om slutspelet.

I denna match kommer pingvinerna revanschsugna och tackla bort Rangers och ta två poäng. Slutresultat typ 2-5

Dubbeln på Skellefteå och Pingvinerna ger runt 5 gånger insatsen, dvs bra betalt.
  Skellefteå Pingvinerna
Spela på Speltips Skellefteå  Pingvinerna
Invester - 3 April 2013 - 16:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
fazie - 2013-04-03 19:01

Iginla har inte gjort någon glad än, och inatt spelade de riktigt dåligt. Man vinner inte jättemånga matcher med Kennedy i förstalinan. Jag hoppas, men jag avstår. 2.00 ML är ändå ganska högt.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  NY Islanders - San Jose
Ishockey - NHL - J. Eberle att göra poäng
1.90
03:00  Jazz - Thunder
Basket - NBA - 2 hcp -4,5
1.90
04:30  Vegas - St Louis
Ishockey - NHL - 2 money line
1.74
14:30  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.04
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming