Atlanta Braves Ö3.5 Runs till 1.86 spelas i nattens MLB!

Jag är ingen superexpert på MLB, men jag följer en del och har märkt att MLB är en guldgruva ifall man gillar statistik och bygger sin spel på detta, och därför har jag hittat ett mycket intressant spel inför nattens match mellan Atlanta Braves och Philadelphia Philles.

I måndags då det var opening day och Braves vann med 7-5 mot just Phillies. Offensiven var mycket stark och Freddie Freeman, Dan Uggla och Justin Upton fick varsin homerun i säsongens första match och man visade upp en fint spel overall i braves. 7 runs blev det då på 10 hits och det måste ses som effektivt. Offensiva kvaliteer finns det absolut hos Braves, och inatt är linan relativt låg.

Speciellt när det är Roy Halladay som startar som pitcher för Phillies. Denna Halladay hade gått sådär på försäsongen och släppt in 11 runs på 16 innings, vilket ger en ERA på 6.03 vilket är för högt. Förra året var hans ERA 4.5 och det är något bättre, men fortfarande inte bland de bästa.

En faktor som väger TUNGT in i detta lir och talar för det, är att Halladay har haft problem mot just Braves under senare år. Förra året pitchade han i 4 matcher mot Braves och det gick enligt följande:
05/02/2012 15-13 till Braves och Halladay pitchade 5 innings och släppte in 8 Runs.
07/29/2012 6-2 till Braves och Halladay pitchade 6 innings och släppte in 6 runs.
08/31/2012 8-5 till Phillies och Halladay pitchade 4 innings och släppte in 7 runs.
09/22/2012 8-2 till Braves och Halladay klarade inte ens av att pitcha 2 innings innan han blev utbytt, och på denna tid hade han släppt till 7 runs!!!

Som ni ser har han själv sett till så att Braves har gått över linan i alla mötena förra året, och idag tror jag inte blir något undantag. Han kanske håller 4-5 innings och släpper till 4-5 runs under denna tid, och det räcker gott och väl för vinst!

Oddset är fina 1.86 och det tas med TUNG insats! :)
Braves ML till 1.74 är också spelvärt
Över 7 Runs TOTALT till 1.70 är också spelvärt

Lycka till och kommentera vid rygg! :)

Följ @BetPara på twitter för NHL, NBA, MLB, tennis och framförallt NFL i höst!

This is the stats tab
This is the post tip