Speltips

Speltips De Schepper - Nedovyesov

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-04-05 14:00 Spela här

Speltips De Schepper - Nedovyesov
Land: Frankrike Liga: CH-St.Brieuc
Odds: 1,55 Speltips: KDS
2013-04-05 14:00 De Schepper - Nedovyesov KDS 1,55 Poldan

Jag tycker att Nordicbet ligger för högt på Kenny De Schepper imorgon. Fransmannen spelar nästan på sin högstanivå nu och då vinner han den här typen av matcher. Vi snackar alltså Kenny De Schepper – inomhus – i Frankrike – i form – inför storpublik.

Nej, han ska bara inte förlora. Inte mot Nedovesov som haft en så pass enkelt lottning inledningsvis och som inför turneringen var väldigt formsvag.

Jag tror att det är till Kennys fördel att nätservar inte accepteras. Det var extremt många gånger som han blev irriterad och kastade racket när oturen var framme på viktiga poäng. I CH-St.Brieuc har han hållit sig väldigt kall – precis som i höstas. Jag såg några poäng mot Meffert när han blev bortdömd och istället för att gnälla och kasta racket (som han är kapabel till) så plockade han fram en ny boll och servade igen.

Det är lite lustigt att Kenny De Schepper är en inomhusspecialist. Det är han ganska ensam om. Jag antar att det allt som oftast går lite långsammare utomhus och att andra faktorer typ sol och vind ställer till det.

KDS har 1-0 i matcher efter en tight 3-settar på hardcourt (utomhus) förra året.

Poldan - 04 April, 2013, 11:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Poldan - 2013-04-04 19:49:30

Thella//
Nja nu blev det genast tuffare. Tror ju att tjeckerna fixar det tillslut, men blir inte förvånad om vi får se fem matcher i den här serien. Blir tufft nu.

Thella - 2013-04-04 12:18:30

Poldan! anser du att det ortfarande finns spelvärde i Tjeckien trots att de kommer att vila stphanek första dagen? Tjeckien finns ju nu till 1,81!?