Speltips

Speltips Benfica-Newcastle Tottenham-Basel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-04 21:00 Spela här

Speltips Benfica-Newcastle Tottenham-Basel
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 2.10 Speltips: 1/1
2013-04-04 21:00 Benfica-Newcastle Tottenham-Basel 1/1 2.10 MrFantastic

Tror inte jag behöver förklara mina val för mycket men ska försöka ändå..

Benfica! Obesegrade i ligan i år, slåss om ligan med Porto. Detta laget har år efter år visat att man kan mäta sig med dem bästa lagen från europa, specielt på sin hemmaplan.
Men har ett bra publistöd och gör oftast mer än ett mål vid hemmamatcherna. Man har dessutom en bra form och ett kollektiv som verkar trivas med varandra. Sedan har man den alltid giftige Cardozo på topp som gärna ser sitt namn i målprotokollet..
Man har nu tagit sig till kvartsfinal och möter Newcastle så humöret är säkert på topp det också.
Ett plus inför denna matchen är att Benfica möter visa skitgäng i sin liga och behöver alltså inte slösa lika mycket kraft som Newcastle behöver, vilket innebär att man kan ladda inför denna drabbning på ett annat sätt än motståndarna..

Newcastle däremot ligger ovan nedflyttningsstrecket och formen i laget är inte specielt bra. Man har dessutom många skador i laget och det hjälper verkligen inte när man nu ska över till Portugal och möta ett av europas bästa hemmalag.
Att ta sig till kvartsfinal är starka papper och man vill säkert visa att man förtjänar platsen men jag tror att fukos ligger på att klara sig kvar i Premier League. Det är trots allt viktigare för klubben och fansen än att vinna Europa League, och nu är det ju inte ens semifinal.
Med tanke på den form man har och alla skadorna så får man nog väldigt svårt ikväll..
Även om Newcastle legat i mitten av tabellen och haft fullt manskap så skulle nog Benfica vinna detta möte, så men tanke på dagens förutsättningar är 1,50 ett väldigt bra odds!

Tottenham ligger just nu 3:a i Premier League och det är starka papper!
Man är även väldigt starka på White Hart Lane vilket Lyon, Arsenal och Inter fått lära känna de senaste veckorna.
Tottenham brukar nästan alltid ta poäng hemma(om inte vinna) och det är oftast mot mindre bra lag som man kan gå på en mina. Som sist mot Fulham, men då hade man 3 dagar innan spelat 120 minuter borta mot Inter för att ta sig till denna rundan så nog är det förståligt, och sen vet vi att derbyn kan gå hur som helst!
Basel är ju ett mindre bra gäng så en varning skulle man kunna utfärda, men det tror jag inte behövs. Man har tagit sig hit av en anledning och det är för att vinna cupen!
Detta är Tottenhams enda chans på en titel i år, och eftersom man inte har en vana att lyfta pokaler i slutet på säsongen tror jag att man vill ta vara på denna chans!
Basel har ju gjort ett par bra matcher i år men nu tror jag att resan tar slut.
Tottenham är ett bättre fotbollslag, man har bra form, fördel av hemmaplan, och dessutom så har man en viss Bale som typ alltid gör mål nu för tiden!

Jag tycker att både Benfica och Tottenham är mycket bättre än sina motståndare så oddsen 1,50 resp. 1,40 är väldigt bra..
Denna dubbel ger 2,10 på bet365 och det är dagens sundaste spel tycker jag iaf!


Rygga om ni vill och lycka till!

Mr FantasticEDITERAD 2013-04-04 15.19:10

EDITERAD 2013-04-04 15.20:12

MrFantastic - 04 April, 2013, 15:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!